Документите в секретното деловодство са откази да се предостави информация

...
Документите в секретното деловодство са откази да се предостави информация
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пеевски има всякакви качества, но чувството за мярка не е сред тях, той оркестрира цялата кампания

Документите в секретното деловодство са отводи да се даде информация на комисията за Нотариуса, доколкото ми е известно. Нито писмено, нито устно не получихме отговор на елементарния въпрос дали Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи. И в случай че е бил, това било ли е детайл от корист с този статут. Това разяснява пред публицисти Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от ПП-ДБ.

" От метода, по който Калин Стоянов брани тази информация, разбрахме, че Нотариуса е бил помощник. Ако не е бил, допускам, че щеше да му е по-лесно да го каже. Въпросът е за какво министърът на вътрешните работи с такова изпитание брани обстоятелството, че Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи ", добави той.

" Човекът, който без никакво подозрение оркестрира цялата тази акция, е господин Пеевски. Има всевъзможни качества, само че възприятието за мярка не е измежду тях. Очаквам да се стигне много надалеч ", сподели още Иванов без спомагателна конкретика. 

" Били сме сътрудници за нужните промени в Конституцията. Това, че господин Пеевски, през ГЕРБ, получи опция да се пробва да се намесва в процеса на ръководство на страната, беше проблем, който констатирахме от самото начало ", добави той.

" По отношение на разпоредбите за избор на нова КОНПИ, това се случва 6 месеца по-късно след многократни апели от наша страна. В риск сме да не получим идващото заплащане по ПВУ. В името на това да бъде получено, ние ще гласуваме тези правила, само че е ясно, че пълноценна процедура, която да докара до публично безапелационен резултат в тази предизборна обстановка, политически не може да се случи. Всичко, което виждаме, са детайли от акция без политическо обръщение, тъй като ГЕРБ не могат да отговорят на елементарния въпрос за какво ни изпратиха на избори ", сподели още Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР