Докторът на Лудогорец Валентин Великов получи наградата “Лъвско сърце -

...
Докторът на Лудогорец Валентин Великов получи наградата “Лъвско сърце -
Коментари Харесай

Д-р Великов: Връщам се непрекъснато към онзи момент, възхищавам се на играча, че събра смелост да продължи

Докторът на Лудогорец Валентин Великов получи премията “Лъвско сърце - Трифон Иванов ” за приноса си при спасяването на живота на датския футболист Кристиан Ериксен, който колабира по време на мача против Финландия на Европейското състезание.

“Благодарности! Искам още веднъж да подчертая, че нашата работа във футбола е екипна. Един без различен не можем. Приемам премията от името на целия екип, който бяхме в Копенхаген. Като тип премия ми е първа. Досега съм получавал морални награди от футболисти и пациенти. Тази е специфична за мен.
8  Кирил Десподов получава премия за футболист на годината за 2021
Връщам се непрестанно към оня миг. Възхищавам се на играча, че събра храброст да продължи футболния си път. Това е прочувствен и психичен миг да преодолееш и да продължиш напред. Футболът е по-силен от всички.

При вярна и бърза реакция възстановяемостта може да е до 100%. Когато има дефибрилатори и добре подготвен екип може да стигне до 100%.

Герой не се усещам. Във времето се връщам към този миг. След към 20 години трудов стаж за пръв път излизам на напред във времето пред толкоз микрофони и по тази причина съм толкоз обезпокоен.

В Лудогорец работим в това направление. Видяхте носилките по какъв начин сме ги оборудвали. Трябва да подобряваме здравното съоръжение и обслужване.

Още преди случая с Ериксен сме разговаряли с моите шефове по какъв начин да подобрим нещата и да заобикаляме такива произшествия. Като цяло възторженостти за клуба, че работи в тази тенденция ”, сподели доктор Великов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР