Доктор Стрейндж (4 ноември) Необходимо е да се научите да

...
Доктор Стрейндж (4 ноември) Необходимо е да се научите да
Коментари Харесай

5 филма, които не трябва да изпускаме през ноември


" Доктор Стрейндж " (4 ноември)

Необходимо е да се научите да изразявате целия екстаз от MARVEL, на който сте способни, в случай че желаете връзката с колегата и/или сина ви да протича безпрепятствено. Този път героят е доктор Стрейндж (в ролята е, тъй че има място и за вас в салона), следващият супергерой – неврохирург, въоръжен с вълшебен сили, който ще пази света от най-могъщия жив вълшебник и по този начин нататък. Филмът сигурно е качествено представление, взе участие и Тилда Суинтън, тъй че, в случай че желаете напълно да извършите усещане, напряко взимайте билети за 3 ноември, когато ще бъде предпремиерата.



 

" Флорънс Фостър Дженкинс " (11 ноември)

Мерил Стрийп ще получи големия зрителски екстаз и този път – с цел да изиграе госпожа, първо е научила да пее всички арии правилно, а след това и подправено, с цел да е достоверна и е! Филмът е занимателен, само че изчерпателен на равнището на историята за живота на самата Флорънс – една забавна персона и голям филантроп, която, с помощта на куража и парите си, съумява да сбъдне фантазията си и да пее.



 

" Първи контакт " (11 ноември)

Откакто Джоди Фостър игра в " Контакт " по Карл Сейгън, съвсем няма правдиво изглеждащ сюжет в киното, който да развие свястно остарялата концепция за " първия контакт " с извънземните и огромния въпрос в мир ли идват или не. и Форест Уитакър ще опитат още веднъж, а аз ще съм в салона.



 

С децата:

" Фантастични животни и къде да ги намерим " (18 ноември)

Новата приказка на Дж. К. Роулинг прави поръчка да окупира вниманието ни в идната магична поредност с декор Ню Йорк от 1926 година " Фантастични животни " е спин-оф на. Нют Скамандер () се завръща от околосветско странствуване, целящо нови откривателства. В Ню Йорк стопира, с цел да се срещне с най-видните представители на магьосническата общественост.



 

" Смелата Ваяна " (25 ноември)

Киносалонът е точното място да върнете лятото с новата анимация " Смелата Ваяна " на Дисни. Смелата Ваяна е тийнейджърка, която ще плава в открития океан, ще среща чудовища и невъзможни трудности, с цел да открие себе си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР