Доколкото разбрах, президентът е казал, че в Народното събрание трябва

...
Доколкото разбрах, президентът е казал, че в Народното събрание трябва
Коментари Харесай

Асен Василев отговори на Радев: Съгласен съм, нека служебнот...

" Доколкото разбрах, президентът е споделил, че в Народното събрание би трябвало да се коват закони, а не интриги. Аз съм изцяло склонен с него и приканвам служебния кабинет да изпрати бюджета ",  по този начин някогашният вицепремиер и сегашен народен представител от " Продължаваме промяната " отговори в парламентарните коридори на по-ранното изказване на президента Румен Радев, който прикани от Молдова за повече законодателна активност в Народно събрание, съобщи " ".

  " С наслаждение бихме разгледали бюджета и бихме се погрижили за сигурността на българските компании и жители идната година ", настоя той. А на въпрос знае ли какво е имал поради Радев, той препрати въпросите към него.

" Нямам никаква визия за такива кухненски неща и не това е най-важното за българските жители. Те се интересуват да се внесе бюджет, който ние да разгледаме, там да се създадат всичките обществени заплащания, да се подсигури, че цената на електрическата енергия ще остане на 250 лева на мегаватчас. Да се продължи този висок растеж на стопанската система, който имаме, всичко това е най-важното, за което би трябвало да се концентрираме. Всичко останало е безусловно маловажно ".

Цялата публикация може да прочетете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР