Доказателство, че десетки жени са били подготвени за онлайн секс

...
Доказателство, че десетки жени са били подготвени за онлайн секс
Коментари Харесай

„Дресираме ги като кучета“: Фенове на Андрю Тейт получавали курс по манипулиране и изтезание на жени

Доказателство, че десетки дами са били готови за онлайн секс работа от членове на групата " War Room " на инфлуенсъра Андрю Тейт, бяха открити от Би Би Си.

Изтекли вътрешни регистрационни файлове за чат разпознават 45 евентуални жертви сред март 2019 година и април 2020 година, само че общият брой евентуално е по-висок.

Изглежда, че текстовете също по този начин демонстрират техниките, употребявани от членовете на War Room за експлоатиране на вероятни жертви.

Тейт отхвърля каквото и да е нарушаване и споделя, че е подготвен да отбрани невинността си.

В изказване, направено от неговия пресаташе, се споделя, че констатациите на Би Би Си съставляват " следващ безочлив опит да се показват едностранчиви, непроверени " обвинявания против него.

36-годишният някогашен кикбоксьор е упрекнат в Румъния за обезчестяване и трафик на хора.

На 4 август той беше освободен от домакински арест в очакване на процеса против него.Миналата седмица Би Би Сиразкриподробности за графични доказателства, събрани от румънски прокурори.

Брат му Тристан и двама негови сътрудници също са изправени пред обвинявания.Всички отхвърлиха обвиняванията.

Последното следствие на медията– разказано в документалния филм Andrew Tate: The Man Who Groomed the World?- центрира върху 12 000 страници криптирани известия в Telegram, изпратени от стотици членове на War Room.

Достъпът на Би Би Си до регистрационните файлове обаче беше стеснен до тези, изпратени за интервал от 13 месеца - тъй че общият брой на дамите, евентуално набелязани и експлоатирани от групата, която е основана през 2019 година, може да бъде доста по-голям.

Тейт споделя, че War Room - чието присъединение коства 8 000 доларана година,е мрежа от могъщи мъже и такива, които желаят да се учат от тях.

„ Тази групанасърчава самодисциплината, мотивацията и построяването на убеденост, като в същото време дава на членовете достъп до хиляди експерти от цялостен ​​свят, които предизвикват персоналната отговорност и отчетност, наблягайки значимостта на поемането на благосъстоятелност върху вашите избори и дейности “, твърди изказването, издадено от Тейт.

Въпреки това, изтеклите онлайн чатове демонстрират, че War Room учи членове посредством по този начин наречения си " докторантски " курс - буквите значат " Pimpin` Hoes Degree " - по какъв начин да привлекат дамите към секс работа.

Членовете са инструктирани от някои от управлението на War Room - известни като " генерали ",да съблазняват сантиментално, прочувствено манипулират и обществено изолират дами, преди да ги примамят да се демонстрират пред уеб камери, постоянно като взимат всички или множеството пари, които вършат.

Докато по-голямата част от медийното внимание към организацията е ориентирано към братята Тейт, следствието на Би Би Сиустанови, че самопровъзгласил се за „ вълшебник “, който носи псевдонима „ Иги Земелвайс “, наподобява е същинският водач и интелектуална движеща мощ на War Room.

Съобщенията,ексклузивно получени от медията, допускат, че насилието против дами е преподавано и насърчавано от някои от " генералите " наТейт.

Сред тях имаше фотоси на жена, наведена със съществени натъртвания и порязвания по задните елементи.

Друга обява, изпратена от водещ член, който употребява псевдонима " Joe Lampton ", разказва по какъв начин той реагира на недоволство от жена, която работи за него.„ Взех й клавиатурата и я ударих с нея в главата “, написа в известието.„ Тя влезе в стаята и работи 7 часа без никаква отмора. “

Разследването откри, че към август 2022 година е имало 434 членове на War Room по света.Въпреки че не всички членове на Военната стая ще работят съгласно нейните учения, ние успяхме да идентифицираме доста от дамите, евентуално поддържани от членовете на групата, плюс още 29 дами, които бяха набелязани през същия интервал.

Би Би Сиразговаря с две дами, които споделиха, че са били експлоатирани от членовете на War Room.Въпреки че живеят на хиляди километри еднаот друга, техните истории демонстрират, че мъжете са следвали една и съща тактичност.

И двете дами споделиха, че в началото са вярвали, че са в сантиментална връзка с тези мъже,които по-късно започналипостепенно да ги манипулират в секс работа, тактика, известна като " метода на любовника ".

„ Той използваше секса доста, с цел да ме манипулира “, споделя „ Мария “ – не същинското й име – от Буенос Айрес, Аржентина.

Жените също по този начин споделят, че са били подложени на принуждение, изолирани от другари и принудени да извършват черни задания, с цел да показват раболепието си.

„ Аманда “ – също псевдоним – която живее на западния бряг на Съединени американски щати, споделя, че е раздала до 80% от това, което е спечелила във всеки един миг – общо 95 000 $,на двама членове на War Room.

Аманда сподели пред Би Би Си, че е била ударена през лицето от " военачалник ", който я експлоатира и ни сподели фотоси на синини.Тя сподели: " Той имаше надзор над всичко. "

Според изтеклите чатове, членовете на групатаизглежда имат вяра, че правят „ Павловско обуславяне “ на дами -„ ето по какъв начин се образоват кучета “, гласи едно изтекло известие.Инструкциите нормално се дават от " генерали ".

Техният способ за " дресиране " включва „ проби за послушание “, като да вземем за пример каране на дамите да татуират буквите на членовете на War Room върху телата си.

Андрю Тейт,със своите 7,6 милиона почитатели в Twitter и легиони от почитатели, които желаят да подражават на метода му на живот,остава фокусната точка на групата, макар идния му развой.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР