Докато всички ние стискаме палци на Йосиф Миладинов, Габриела Петрова

...
Докато всички ние стискаме палци на Йосиф Миладинов, Габриела Петрова
Коментари Харесай

Спортисти тестват антисекс леглата - издържат до деветима

Докато всички ние стискаме палци на Йосиф Миладинов, Габриела Петрова и останалите българи на Олимпийските игри, други са заети с по-важни неща - тестване на картонени антисекс кревати.

Преди старта на Игрите уредниците увериха: този картон е по-здрав от дърво, а леглата могат да устоят до 200 кг. В същото време те не понасят внезапни придвижвания и скачане, тъй като са предопределени за потребление от един човек - по тази причина те се назовават „ антисексуални “. Така Международният олимпийски комитет желае да избегне ненужните форми на физически контакт.

Четири дни преди формалното разкриване на Олимпийските игри, когато доста тимове таман се установяваха в селото, европейският първенец по спортна гимнастика Рис Маккленахан от Ирландия реши да ревизира защо иде тирада.

" Тези кревати би трябвало да са антисекс. Те са направени от картон, правилно е, само че споделят, че се чупят от внезапни придвижвания. И по този начин, това е фалшификат ", споделя гимнастикът във видеото си.

Между другото, видеото има съвсем 4 милиона гледания в Twitter.

А в понеделник бейзболистът от състава на Израел Бен Вангер тестваше леглото, като непрестанно усилваше броя на хората. И то се счупи едвам с качването на 9-ия мераклия!

Вангер качи видеото в tiktok и го разгласява в своя Twitter. В тикток видеото има съвсем 500 хиляди гледания дневно.

" Имаме доста въпроси по отношение на леглата в Олимпийското село, тъй че през днешния ден ще проверим какъв брой израелци са нужни, с цел да се счупи едно от тези картонени кревати ", сподели Бен при започване на видеото.

По принцип Бен към момента може да се забавлява - бейзболът на Олимпийските игри стартира едвам през днешния ден, и отборът му твърдо няма да се заседи дълго в него.

Жалко единствено, че в този момент някой ще би трябвало да спи на пода...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР