Докато Уилям беше почетен участник в 25-та годишнина от наградата

...
Докато Уилям беше почетен участник в 25-та годишнина от наградата
Коментари Харесай

Ако кралското семейство не е съвсем на 11-тия час... е опасно близо: Страстно предупреждение от РИЧАРД КЕЙ, което не може да бъде пренебрегнато

Докато Уилям беше почетен участник в 25-та годишнина от премията за завещание на Даяна, основана в памет на майка му, приносът на Хари пристигна посредством видеовръзка, откакто Уилям напусна постройката

Всичко стартира с най-хубавите планове — публикуването на очарователна моментна фотография за Деня на майката на принцесата на Уелс и нейните деца — преди бързо да се стигне до това, което кралският историк и коментатор доктор Ед Оуенс разказа като „ неуспех “.

Това беше първата публична фотография на Кейт, откогато тя влезе в болница за планувана коремна интервенция преди два месеца. Ако имаше за цел да потуши седмици спекулации за нейното богатство, имаше противоположния резултат.

Признанието на Кейт, че е подправила фотографията, и нейното опрощение за правейки това, бяха последната самонаранена рана от Дом Уиндзор, за която доверието и честността са съществени артикули.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР