Докато цяла България страда безутешно за двамата трагично загинали бургаски

...
Докато цяла България страда безутешно за двамата трагично загинали бургаски
Коментари Харесай

Кирил Петков плю на националния траур за смъртта на полицаите и безсрамно танцува с проститутка в центъра на Бургас

Докато цяла България страда безутешно за двамата трагично починали бургаски служители на реда, Кирил Петков безусловно се изплю на паметта им, недоволстват читатели в обществените мрежи. Два дни след кончината на Йордан Илиев и Атанас Градев, чиито тела още не са изстинали в гроба, някогашният министър председател и водач на Политическа партия завъртя нахален танц на пъпа на Бургас с госпожица, припознавана от локалните като момиче с леко държание, постоянно правещо компания " с райбер " на заможни господа. 

Вместо да употребява визитата си в морската столица да уважи паметта на починалите и да набележи ограничения за справяне с възходящия мигрантски напън, " Кики ", както галено го назовават съпратийците му, се поведе по акъла на локалния главатар, ексдепутата Константин Бачийски и избра да се кълчоти перверзно с леки дами, не сдържат гнева си бургазлии. 

От диалози с локални хора нашият екип научи, че " крушката си има опашка ". Разгулното празненство не е било импровизиран изблик на политическо скудоумие, а усърдно плануван ивент за старта на предизборната акция. 

Медиите грижливо потулват обстоятелството, че Бачийски е дясната ръка на бургаския предприемач с меко казано противоречива известност и досегашен лидер на партия СЕК Георги Манев. До преди да влезе в политиката, той обичал да се изживява като правоприемник на убития висаджийдки необут Георги Илиев и по всякакъв начин се стараел да го имитира, носейки бели костюми, заобиколен с гардове и мадами от всички клонове на лекия отрасъл. Враговете му упорстват, че бил причастен към търговията с женска плът и неразрешени субстанции по морето, въпреки единствените нарушавания, в които Манев публично е упрекван са свързани с брутално бракониерство и нощен отстрел на бременни кошути. 

В последно време Георги Манев бил поел началство над клубовете по общоприети и латино танци в Бургас, за които се приказва, че са заслон за разпространение на вип проститутки. Танцьорките (част от които са малолетни девойки в гимназиална възраст) били пращани постоянно на частни празненства и наред с танцувалните си умения, те задоволявали низките пристрастености на баровците. Срещу солидно възнаграждение, несъмнено. 

Същите девойки били извикани от Бачийски да вият кръшните си тела пред Кирил Петков точно на националния печал, скандализирани са бургазлии. 

По подигравка на ориста, разпасаната вечеринка се случва тъкмо в навечерието на деня, когато Църквата уважава отрязването на главата на Свети Йоан Кръстител. Този популярен просветител на покаянието е бил обезглавен от Цар Ирод по молба на доведената му щерка - танцьорката Саломе. В разгара на същото разгулно тържество, в каквото през днешния ден взе участие някогашният министър ръководител, в миналото Саломе изиграла нахален танц и подучена от майка си Иродиада, поискала за премия главата на Йоан Кръстител да й бъде поднесена на тепсия. 

Ако Кирил Петков и компанията му скоро не се разкаят за безочието и наглостта си, нищо чудно в изборната нощ техните глави да бъдат отсечени от мъдрия народ, предвиждат политически наблюдаващи.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР