Докато търсехме информация за етимологията на антре“, се появи следното

...
Докато търсехме информация за етимологията на антре“, се появи следното
Коментари Харесай

Антрето - начин на употреба

Докато търсехме информация за етимологията на „ предверие “, се появи следното определение: „ Антрето е визитната картичка на тези, които живеят вътре, пред тези, които идват извън. “ Думата има френски генезис и значи „ вход “. Каква магия и обаяние има в символиката на входа, само че и някаква скука и ординарност, когато става дума за интериора на множеството антрета в общоприетите жилища.

Обикновено антрето е мрачно помещение, без натурален източник на светлина, в което ние и гостите ни прекарваме не доста време, и се употребява най-вече като директен сектор от жилището, който ни свързва с обособените стаи. И въпреки всичко то в действителност е визитката на дома, границата сред външния и вътрешния ни свят, мястото, от което стартира най-сладкото чувство, наречено „ у дома “.

Обзавеждането на значително зависи от неговата площ, само че и тесните, и просторните антрета имат капацитета да се трансфорат в уютни пространства, носещи комфорт и щипка уникалност. Като начало е добре да изберем светли нюанси латекс за стените и мебелите, които да ни зареждат със успокоение и домашна атмосфера.

Практичните шкафове в антрето са нужда. Те освен трансформират цялостния образ на коридора, само че и провеждат хаоса, с който не рядко се прибираме – якета, шапки и шалове, раници, чанти и чадъри. Върху шкафовете вид „ портманто “ е планувано място, на което да оставим ключовете, тъй че да не ги търсим с часове преди идващото ни излизане. Във „ “ от Мебели Виденов можем да подредим всичко. Портмантото е с открити етажерки и затворени елементи, а цветът му е ярък и ободрителен.

 D Videnov

Всяко предверие се нуждае от стенна окачалка, на която да окачваме най-често употребяваните сезонни връхни облекла. Стенните закачалки са освен практични, само че заемат малко място и са подобаващи за тесни антрета с лимитирано пространство.  Добър вид е закачалката „ “ от Мебели Виденов. Тя е компактна, което я прави отлично решение за по-малки пространства.

 D Videnov

Друг наложителен детайл от обзавеждането на коридора е огледалото. Разбира се, че имаме потребност от огледало, което да даде финално утвърждение на тоалета, прическата и грима, преди да излезем от вкъщи. Изборът на модел е огромен и зависи от усета и желанията ни. Ако желаеме огромно и ненатрапчиво огледало, избираме разновидността „ “ от Мебели Виденов.

 D Videnov

Ако избираме да сложим огледало, от което да имаме освен рационални изгоди, само че и желаем да използваме като украсителен аксесоар, който да персонализира и внесе повече автентичност в обзавеждането на антрето, можем да се спрем на, което няма да остане неусетно от гостите ни.

Мебели Виденов е българската компания за обзавеждане на дома, която ще трансформира всяко предверие в нещо надалеч по-интересно, комфортно и атрактивно от елементарен директен кулоар сред стаите в жилището. Компанията предлага богато многообразие от качествени и съвременни мебели на конкурентни цени. На можем да разгледаме и разнообразни украшения със актуален дизайн, които ще прибавят разкош, въодушевление и цвят в антрето, с цел да бъде входът на дома в действителност безподобен. Като името ни върху визитна картичка.   
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР