Докато салонът на Мая Илиева е хлопнал кепенци – поради

...
Докато салонът на Мая Илиева е хлопнал кепенци – поради
Коментари Харесай

Мая Илиева хлопна кепенци, близки до министър и Зара - отворени на бул. Витоша - slava.bg

Докато салонът на Мая Илиева е хлопнал кепенци – заради ремонт или банкрут, само че във всеки случай извършва наредбите на Изнърденото състояние в една, въпреки и противозаконна заради необнародване министерска заповед, някои плачат за санкции.

Например близкото до министъра на образованието Красимир Вълчев издателство Сиела. Неговата книжарница на бул. Витоша, на метри от салона на Мая Илиева, е необятно отворена и работи. Повече за истинските и скандалните поръчки, които се разпореждат от министерството в мандатите като основен секретар и като титуляр на бюрото на Вазов на чиновника – вижте на уеб страницата 19min.bg.

Недалечният хартиен център Гринуич на същия бул. почтително е затворил съгласно разпорежданията, само че той няма такова височайше застъпничество. И без да разсъждава до каква степен въобще са ни цялостни книжарниците и библиотеките – има си заповед и се извършва, с изключение на от тези, които знаят, че има кой да ги измъкне. Фуражките не разсъждават по въпроса с духовната храна. На тях не им би трябвало. Понеже апетитът идва с яденето, както се споделя в кулинарната философия. Сиреч, с цел да е гладен човек за духовна храна, би трябвало постоянно да я употребява.

Флагманският магазин на Зара на бул. Витоша също като книжарницата на Сиела приемаше и изпращаше клиенти. Също без да е хранителен. Също като в Джъмбо, и там множеството стока идва от Китай и други далекоизточни страни, където имаше взрив на ковид тъкмо по времето, когато в този момент продаваната у нас продукция е създадена.

Само означаваме потвърдената от учените фактология: вирусът на Covid – 19 остава дни наред, допустимо е и месеци, върху повърхностите на облекла и обувки. Според последното италианско проучване той може и да не е предаваем на хората, съгласно други обаче е инфектиран, общопризнат от платове и кожи.

Разбира се, ни щаб, ни отстоящото на стотина метра от Зара Министерство на здравеопазването са се загрижили по този обикновен въпрос.

Иначе бул. Витоша, който в прекрасен мартенски ден е изпълнен до краен лимит с народ, е като тези „ улици пустинно тихи “ от известния шлагер на Васил Найденов.

Галерия ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР