Докато разбера коя е Кайли Дженър и тя се появи

...
Докато разбера коя е Кайли Дженър и тя се появи
Коментари Харесай

Всичко, което трябва знаете за парите на Кайли Дженър

Докато схвана коя е Кайли Дженър и тя се появи в нюзфийда ми като милиардерка. Кайли (разбира се, знам, че е от семейство Кардашиян) беше публично оповестена за най-младата милиардерка в света от сп. Fobres. 

На 21 години звездата от Keeping Up With Kardashians е даже освен това – тя е избрана от Forbes като self-made, т.е изградила сама триумфа си. Всъщност определението е малко архаично и е отпреди ерата Тръмп, който също се изживява като self-made. И това вбеси доста хора, тъй като всички знаят, че Кайли е от извънредно богато и привилегировано семейство. Наложи се от Forbes да внасят ремонти и да прецизират какво са имали поради.

За тях self-made значи: „ някой, който е основал компания или е забогатял самичък, без наследството му да е част от благосъстоянието или да е цялото “. Технически Кайли дава отговор на това опрeделение, тъй като е основала козметичната си компания.
    View this post on Instagram           
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 28, 2019 at 5:27pm PST

Кайли постоянно е била доста богата, само че напълно неотдавна влезе в листата на милиардерите. Миналата година нейната компания Kylie Cosmetics струваше 900 милиона $, което (отново съгласно Forbes) я направи най-богатия член на семейство Кардашиян. Компанията й подписа огромен контракт за дистрибуция с бюти колоса Ulta (преди това продуктите й се продаваха онлайн и в pop-up магазини). Именно този контракт я качи на върха на 21 години, до момента в който Марк Зукърбърг си мечтаеше за този момент чак до 23-годишна възраст. Реакцията на Кайли е по-скоро вяла и вид „ Нямаше потребност, само че благодаря “.

И до момента в който чакаме идващият рекордьор в категорията self-made милиардер да се появи, можем умерено да обърнем внимание и на другия въпрос, който раздруса обществените мрежи – изневерява ли Травис Скот на Кайли Дженър?

В момента Травис е на турне (защото е рапър), а Кайли е с бебето им (имат и бебе, Строми!). Тя го е обвинила, че й изневерява, тъй като е прочела подозрителни известия в Instagram. Той, в символ на честност, е изтрил профила си в обществената мрежа.
    View this post on Instagram           
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 15, 2019 at 9:45pm PST

Сега към този момент знаете всичко за милиарда на Кайли Дженър (и даже нещо повече) и можете да споделите този къс ъпдейт с всички, които се интересуват на какво се дължи нейния победоносен триумф. Приятен ден!

 
Джордж Клуни излезе в отбрана на Меган Маркъл 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР