Докато президентът Румен Радев за пореден път призоваваше на висок

...
Докато президентът Румен Радев за пореден път призоваваше на висок
Коментари Харесай

Поискаха оставката на Румен Радев, а той предлага кръгла маса, като падне кабинетът

Докато президентът Румен Радев за следващ път призоваваше на всеослушание за оставката на кабинета, поданици на Трявна желаеха и неговата, и го освиркаха, заяви. Посрещнаха го с крясъци " Оставка ", а негови поддръжници се пробваха да го приветстват с ръкопляскания.

Президентът е в Трявна във връзка Славейковата вечер в града.

Пред публицисти президентът означи, че дълбоката рецесия на доверие може да се излекува единствено с оставка, с почтени избори и с ново доверие, с цел да е ясно отсега нататък по какъв начин ще се работи.

Румен Радев изрази подготвеност да седне на една маса с политически партии и с общественици, с цел да се разиска бъдещето на България, само че това изрично би трябвало да стане след подаване на оставка на държавното управление. По думите му това твърдоглавие сега тласка България към невъзможност.

Нека когато се подаде оставка, когато се готвим за почтени избори, а ще бъдат взети всички ограничения те да са почтени, тогава всяка партия, всяко придвижване да съобщи към какви правила ще се сплотяваме в полза на хората, означи президентът. Това разискване, съгласно него, би трябвало да включи въпроса за управническия модел на страната, тъй че да не ставаме очевидци на безобразия, които отвращават хората, стават непрестанно мотив за отвращение и тласкат жителите към площада.

Румен Радев счита, че е нужен " пакт за честност " както за ръководещите, по този начин и за компаниите, които употребяват публични поръчки.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР