Докато някои звезди се опитват да създадат новогодишно настроение с

...
Докато някои звезди се опитват да създадат новогодишно настроение с
Коментари Харесай

Ще повярвате ли във вечната любов: Голди Хоун и Кърт Ръсел се целуват на улицата като тийнейджъри – Снимки)

Докато някои звезди се пробват да основат новогодишно въодушевление благодарение на богато украсена елха или празнични тоалети, други зареждат милиони почитатели с магия с една инцидентна поява на разходка. Говорим за Голди Хоун и Кърт Ръсел, най-сладката и откровена двойка в Холивуд.

Тази година Кърт и Голди отпразнуваха 40-ата годишнина от връзката си. И макар обстоятелството, че в никакъв случай не са записали съюза си, възприятията им не избледняват даже след няколко десетилетия взаимен живот.

Двойката рядко се вижда на аления килим. Но понякога папараците съумяват да ги уловят на отмора. Така се случи и този път: съгласно към този момент откритата традиция Кърт и Голди отидоха на ски в Аспен преди Коледа. Те бяха снимани да се разхождат по улиците на курортния град. Можете ли да повярвате, че Голди отпразнува 78-ия си рожден ден преди месец, а Кърт скоро ще навърши 73? Те не си пуснаха  ръце, усмихва се, целуваха пред очите на инцидентните минувачи.

Как са съумели да пренесат ярки и мощни усеща през десетилетията? „ Връзките остават трайни единствено в случай че  не се загубите един в различен. Тайната е в това, да сме два разнообразни стълба, които крепят покрива на къщата, само че би трябвало да останем разнообразни. Не би трябвало да се съгласявате с всичко, само че и би трябвало да умеем да се оправяме с  несъгласието “, сподели Хоун в изявление. А звездата призна: „ Обичам да се разсънвам всеки ден и да го виждам до себе си. Дава ми сила за живот! "

Източни: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР