Докато някои хора, които държат на дискретността, що се отнася

...
Докато някои хора, които държат на дискретността, що се отнася
Коментари Харесай

5 неща, които истински щастливите двойки не правят във Facebook

Докато някои хора, които държат на дискретността, що се отнася до любовния им живот, има и други, които просто не могат да не опишат на света за всичко, което се случва с връзката им: от последните им сантиментални срещи, скрийншот от текстови известия, фотоси на техните сладки и непредвидени дарове за годишнината, както и дългите, постоянно грандиозни актуализации на положението, деклариращи обещанията си за безконечна обич към колегата си и така нататък

Няма нищо неприятно в това намерено да изразите любовта си към някого и мнозина могат да се съгласят, че това е сладостен и сантиментален жест, само че нужна ли е такава показност в обществените мрежи?

Щастливите двойки в действителност не се нуждаят от цялото внимание, за което множеството Фейсбук любовни птици жадуват. Всъщност хората в мощна и здравословна връзка вършат нещата по друг метод, като заобикалят интернет и поставят всичките си откровени и същински старания да стават надалеч от погледа на обществеността.
1. Те ​​не разгласяват екранни фотоси на персоналните си диалози и известия онлайн

Има причина, заради която се назовава „ персонално известие “: не позволявате на стотици или хиляди хора да четат персоналните ви диалози, изключително в случай че става въпрос за нещо поверително и чувствено.
2. Не си разгласяват приветствени статуси за годишнините

Не е нужно да се чувствате зле, в случай че не получите тази трогателна изненада от публикуването на най-сладкото известие за „ щастлива годишнина “ онлайн, с цел да го видят всичките ви другари. Не забравяйте, че тази връзка е сред вас и вашия сътрудник - стига да знаете, че се обичате и цените един различен, тогава това е задоволително.


3. Те не трансформират положението на връзките си след всеки малък спор

Наистина ли би трябвало да измененията статуса си в връзките на „ Single “ след всеки спор? Ако в действителност вярвате, че има късмет да поправите нещата, че това е просто тесногръд спор и двамата ще се успокоите, откакто си починете малко, тогава не е нужно да вършиме толкоз фрапантен и обществен ход.
4. Никога няма да ги видите да спорят онлайн

Защо бихте разрешили на приятелите си (да не приказваме за непознати) да видят най-лошите и най-страшните стадии на вашата връзка? Важно е да имате мощни усеща и да знаете по какъв начин да говорите един с различен (лично), когато се чувствате тъжни и смутени, само че онлайн светът не е най-хубавото място за това.
5. Те не изпитват потребност да разгласяват всеки подробност от деня си дружно

Защото щастливите двойки знаят, че това просто не е нужно. Онези специфични времена, които прекарват дружно, са прекомерно скъпи, с цел да ги споделят с други хора - изключително с непознати и други хора, които едвам познават.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР