Докато ние сме член на НАТО, заплаха за българската национална

...
Докато ние сме член на НАТО, заплаха за българската национална
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Докато сме член на НАТО, заплаха за българската национална сигурност няма

Докато ние сме член на НАТО, опасност за българската национална сигурност няма. Това съобщи в Стара Загора водачът на " Демократи за мощна България " и съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов.

Той уточни, че " в тази несигурна интернационална конюнктура и две войни наоколо, съветската агентура не стопира да плаши хората у нас какви опасности има и какво ще се случи ". Атанасов добави, че " в подобен миг се вижда какво е преимуществото да бъдем членове на този най-мощен военно-политически съюз в света ".

Народният представител разяснява, че " ние сме страната на изтеклите мандати. Има 21 органа в страната, които се избират от Народното събрание и всички те са с изтекли мандати. За да може да имаме ефикасна страна, институциите би трябвало да са в мандат, с цел да може да си извършват законосъобразно отговорностите ", уточни още той. И добави, че " за този къс интервал, откогато се сътвори това държавно управление, приехме 62 закона, които са нужни и за това да получим средствата по Плана за възобновяване и резистентност, а и с цел да преодолеем доста други насъбрани проблеми ".

Съпредседателят на парламентарната група на ПП- Демократична България уточни, представен от Българска телеграфна агенция, че за обединението " смяната в Конституцията и правосъдната промяна са извънредно значими цели, за които се борят oт години ". Той уточни, че за него е извънредно значим въпросът по кое време да се празнува националният празник на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР