Докато наближаваме промоционалното събитие на Samsung, насрочено за 9 август,

...
Докато наближаваме промоционалното събитие на Samsung, насрочено за 9 август,
Коментари Харесай

Промоционален плакат на Galaxy Note 9 ни показва син апарат с жълт S Pen

Докато наближаваме промоционалното събитие на Samsung , планувано за 9 август, информацията към Galaxy Note 9 продължава да изобилства. Днес да вземем за пример имаме промоционален афиш на флагмана, който се приготвя в очакване на формалното му показване.
От него проличава постоянно спекулираната смяна на позицията на скенера за пръстови отпечатъци на гърба, който в този момент е подложен под хоризонталното поделение, където пък стоят двете задни камери, светкавицата и монитора на сърдечната активност. Плакатът удостоверява и това, че Galaxy Note 9 ще резервира аудио жака. На долната част на корпуса пък асиметрично са ситуирани всички портове.

Най-интригуващо обаче е това, че синият Galaxy Note 9 ще бъде смесен с жълт S Pen стилус . Само върхът му е наследник, тъй че когато го приберете в корпуса на телефона, няма да прави усещане и да се отличава.

Макар да бяхме чули, че Samsung приготвя нови и по-дръзки цветове за флагмана си, синьото в действителност бе ненадейно.

Извън това, чакаме Galaxy Note 9 да има 6.4-инчов Super AMOLED Infinity Display, Exynos 9810 или Snapdragon 845 чипсет, най-малко 6GB RAM памет (а може би даже 8)и 4,000 mAh батерия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР