Докато мнозина обвиняват Гери-Никол за поредните провокации в новата й

...
Докато мнозина обвиняват Гери-Никол за поредните провокации в новата й
Коментари Харесай

Гери-Никол: Пея за математика, а не за дрога

Докато мнозина упрекват Гери-Никол за следващите провокации в новата й ария „ Напрао ги умъртвявам “, тя изясни в изявление за Дарик, че още веднъж е разбрана неправилно.

Гери-Никол пеела за влакове и математика и съгласно нея текстът й въобще не бил абсурден. "Идеята ми за песента беше да пресъздам ситуацията на последния образователен ден. Както всички знаят, тази година приключих 12. клас. На едно място в текста се споделя:

„ Начертай го, брат, нали сме ученички “. Тук имам поради, че всички чертаем линии, окръжности, триъгълници в час по математика. Иначе всеки си има въображение и може да го приема по друг метод. Аз ви споделих какъв е бил моят план. “



„ Песента приключва с думите „ Пуф-паф “, с Килата стягаме багажа и потегляме с бързия трен нанякъде. Аз нито пия, нито пуша. Това е напълно мое решение – предостатъчна съм си сама. Честно казано, не желая да изучавам хората на нещо, което аз върша. На мен просто не ми подхожда. Въпреки това хубаво е младите също да се въздържат от тези неща, тъй като не е добре за тяхното здраве “, сподели още Гери. Попитана по какъв начин съгласно нея въздейства на децата със своите песни, тя беше сбита:

„ Според мен не въздействам отрицателно на подрастващите, защото аз не съм педагог. Моята работа е да бъда актьор, примерните хора се намират на други места, не се схващам за някаква учителка. Децата би трябвало да се кефят на това, което чуват ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР