Докато Кристиано Роналдо се приближава към изхода на Сантяго Бернабеу

...
Докато Кристиано Роналдо се приближава към изхода на Сантяго Бернабеу
Коментари Харесай

Кой ще замести Роналдо в "Реал"?

Докато Кристиано Роналдо се доближава към изхода на " Сантяго Бернабеу " в посока " Ювентус ", испанските медии все по-усилено спекулират с имената на играчите, които могат да го наследят в " Реал " Мадрид.

Ето и част от вероятните разновидности пред ръководителите на Кралския клуб:

Неймар
Снимка: Getty Images
Най-възможният вид за Белия балет. Той ще пасне съвършено на концепцията на отбора на терена, а и отвън него. Футболистът е мощно мечтан от Флорентино Перес, което е сериозен плюс за бразилеца.

От прехвърлянето на Дейвид Бекъм през 2003 година до ден сегашен клубът от Мадрид не би имал толкоз позитиви от комерсиална позиция. Никой не би продал повече фланелки от Неймар, който би възвърнал трансферната сума без никакъв проблем.

Проблемът обаче идва с почитателите, които надали ще са очаровани от трансфер на някогашния състезател на " Барселона ". Привържениците на белите обаче обожават шоумените, а в този аспект няма по-добър вид от бразилеца. Резервираността на почитателите на мадридския исполин към него би завършила в секундата, в която той означи първия си гол.

Килиан Мбапе

Снимка: Getty Images Французинът избухна на международното състезание и ползата към него се усили. Едно от преимуществата му пред бразилеца е, че се допуска, че ще е спечелил Златната топка, когато навърши сегашната възраст на Неймар.

От маркетингова позиция възможен трансфер не би имал чак толкоз финансови приходи в клуба, което пък е минус за Перес.

Мбапе е израснал с плакати на Кристиано Роналдо в " Реал " Мадрид, което значи, че французинът е повече от податлив да дебаркира в испанската столица.

От клуба демонстрираха интерес към играча още предходната година, само че геният избра ПСЖ, защото имаше подозрение, че на " Бернабеу " ще бъде първи избор.

Твърди се, че в случай че " Реал " се откаже от Неймар, ще започва договарянията с французина.

Еден Азар

Снимка: Getty Images Изглежда белгиецът е по-лесната алтернатива от предходните две, а шансът да дойде още този сезон в " Реал " не е по никакъв начин дребен.

Той не е по този начин мечтан, както Мбапе и Неймар. Единственият метод да се потвърди е като в профил и двамата на международното състезание в Русия. Това обаче няма да бъде лесна задача.

През миналия сезон футболистът на " Челси " изигра 52 срещи, означи 17 попадения и направи 13 асистенции.

Хари Кейн

Снимка: Getty Images Страхотното международно състезание, в композиция със мощните изяви с екипа на " Тотнъм ", са повода англичанинът да бъде свързван с " Реал ".

Вероятно Кейн е най-хубавата алтернатива за заместител на Кристиано. Притежава същата жадност за голове, а да поеме отговорността и да се трансформира в водач на " Бернабеу " е тежест, която може да понесе.

От испанския тим обаче са надалеч по-резервирани към футболиста. От клуба считат, че е по-добре да оставят играча да се развива още няколко сезона с екипа на " Тотнъм "

Въпреки това, Кейн направи замайващ сезон с 48 мача и 41 попадения.

Пауло Дибала

Снимка: Getty Images Когато някой впечатли на Мондиала, " Реал " незабавно се пробва да го купят. Това обаче не би помогнало на аржентинеца, който не се видя по съветските терени.

Дибала има много другари в тима, само че надалеч не пасва на профила за заместител на Роналдо. Като жанр наподобява повече на Бензема, в сравнение с седмицата, която е пред трансфер в " Ювентус ". Двата тима могат са стигнат и до замяна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР