Докато феновете на Гуен Стефани с нетърпение очакват, кога ще

...
Докато феновете на Гуен Стефани с нетърпение очакват, кога ще
Коментари Харесай

Гуен Стефани се омъжи тайно в тесен кръг oт приятели

Докато почитателите на Гуен Стефани с неспокойствие чакат, по кое време ще каже заветното " да " на своя сътрудник от шоуто The Voice, певицата наподобява към този момент го е сторила, само че доста скрито от всички. Според източници близки до двойката, през уикенда двойката е провела загадка женитба. Церемонията се е състояла в задния двор на дома им в Лос Анджелис, а измежду гостите са били единствено близки другари и родственици.

" Гуен изиска този ден да е в действителност единствено за фамилията. Тя избра да носи семпла рокля, без да се прибягва до дизайнери и не предложения звездни посетители ". Запознати прибавят, че певицата е била облечена в рокля с бюстие с кремав цвят, а Блейк е избрал костюм в каубойския жанр. Влюбените са подготвили обет един на различен, която са произнесли с радостни сълзи в очите.

" Гуен съобщи, че Бог я благослови, тъй като нямам доверие в любовта след развода си от Гавин Rosedale и се срещна с Блейк, още веднъж почувствах като жена и да открие един нов свят. "

За да подготвката за сватбата на Гуен е оказал помощ 11-годишният й наследник Кингстън, 8-годишният Зума и 3-годишният Аполон - те са носели закуски в градината, а по-късно са придружили майка си по пътя към олтара. Гостите на вечерта са били угощени с пържено пиле, печени сандвичи, царевица и шоколадова торта.

Въпреки това, новият брачен партньор към момента желае да провежда по-мащабна гала, където ще предложения Алиша Кийс, Фарел Уилямс, Адам Ливайн и други звезди другари. Но до този миг те не са оповестили публично, че са брачен партньор и брачна половинка, макар че и двамата са видяни да носятр брачни халки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР