Докато Джо Байдън се подготвя за встъпването си в длъжност

...
Докато Джо Байдън се подготвя за встъпването си в длъжност
Коментари Харесай

Какво би направил Клуни, ако беше президент на САЩ

Докато Джо Байдън се приготвя за встъпването си в служба като идващия президент на Съединени американски щати, известни американски артисти и музиканти одобриха да отговорят пред камера на въпроса какво ще бъде първото нещо, което ще създадат, в случай че бъдат определени за американски президент, оповестява уеб сайтът Yahoo News. 

Отговорите им варират от предоставяне на приоритет на битката с пандемията до ограничения, свързани с климатичните промени, социалната правдивост и расовото неравноправие. 

Джордж Клуни, артист : " Трябва да се оправим с расовото неравноправие... Ако не беше Коронавирус, това щеше да е основната ни задача за годината. Би трябвало да създадем и нещо против въоръженото принуждение ".

Клуни би поръчал и колкото е допустимо повече бързи и точни COVID-19 тестове - „ като тестванията за бременност, единствено че се поставят в носа. Ако стане зелен, можете да отидете на учебно заведение, или на концерт, или където и да е. А в случай че стане червен, се прибирате вкъщи “. 

Йо-Йо Ма, виолончелист : „ Бих подхванал всяка нужна стъпка, с цел да съм сигурен, че всички хора в моята страна са в сигурност “.

Джейми Фокс, артист : " Това, което ние би трябвало да създадем на първо място друго, е да сложим тази пандемия под надзор. Бих споделил на хората: „ Знаете, че приказваме за Бог, приказваме за Исус, само че мисля, че майката природа се пробва да ни каже нещо и то е, че не сме по-големи от Вселената и би трябвало да я почитаме “. 

Кевин Бейкън, артист : " Първото нещо, което бих направил като президент, е да чувам науката. И мисля, че моментът е много подобаващ за това ". 

Джош Гробан, артист : " Бих работил по едно и също време по два казуса — обществената правдивост и спасяването на планетата от самата нея. Мисля, че това са двата най-актуални въпроса в нашето време. "

Райън Сикрест, ТВ водещ (American Idol) : " Бих направил Свети Валентин формален празник. "

ЛиАн Раймс, певица : " Бих започнала с глада. Трябва да се постави завършек на бедността в тази страна, тъй като е доста тъжно, че още съществува. Знам, че доста хора изпитват огромни компликации и ограничения ". 

Алекс Уинтър, артист: „ На първо място за мен е казусът с климатичните промени, само че най-важното е да се оправим с пандемията. А това означава по-добра реакция и здравна промяна с грижа за всички.

Теса Томпсън, актриса : " Ще се уверя, че хората имат достъп до опазване на здравето. И че когато задържаме хора, не отделяме децата от техните фамилии. "

Реджина Кинг, актриса: „ О, няма да ставам президент. Това е доста голяма отговорност. Вижте по какъв начин наподобяват след президентството си. Обама остаря с 30 години за своите 8 години в Белия дом “. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР