Докато австралийската актриса Марго Роби се подготвя да направи световно

...
Докато австралийската актриса Марго Роби се подготвя да направи световно
Коментари Харесай

Марго Роби: Филмът „Аз, Тоня“ ми показа, че съм добра актриса

Докато австралийската актриса Марго Роби се приготвя да направи международно престурне за идния си филм " Вавилон " с Брад Пит, тя описа искрено за кариерата си и за това кои филми значат най-вече за нея. Според „ The Hollywood Reporter “, Роби счита, че филмът " Аз, Тоня " ѝ е потвърдил, че е способна на страхотна актьорска игра, което по-късно я е предиздвикало да се обърне към режисьора Куентин Тарантино за присъединяване в най-новия му филм по това време. Филмът е " Имало едно време в Холивуд " и работата с режисьора е била " в листата ѝ с стремежи ", удостоверява Роби.

Марго Роби бе изстреляна към звездния хоризонт, когато се снима дружно с Леонардо ди Каприо и Джона Хил в биографичната драма " Вълкът от Уолстрийт ", режисирана от Мартин Скорсезе през 2013 година Преди да получи ролята в плана на Скорсезе, Роби работи от години в малкия екран в родната си Австралия, най-много в сериала " Съседи ". След това тя се снима в ролята на спорната олимпийска състезателка по фигурно пързаляне Тоня Хардинг във кино лентата " Аз, Тоня " от 2017 година със Себастиан Стан и Алисън Джени, за която Роби споделя, че е ролята, която я е убедила, че е добра актриса.

Експертите в киноиндустрията са склонни да се съгласят с оценката на Марго Роби, защото " Аз, Тоня " стана мотив за висока оценка от страна на критиците в кариерата ѝ. За ролята си Роби е номинирана за " Оскар " за най-хубава актриса, само че в последна сметка губи от Франсис Макдорманд за ролята ѝ на Милдред Хейс във кино лентата на Мартин Макдона " Три билборда отвън града ". След работата по " Аз, Тоня " Роби придобива храброст да приказва с Куентин Тарантино, който в последна сметка я кани да изиграе жертвата на убийството на Менсън Шарън Тейт в своя ревизионистичен блокбастър " Имало едно време в Холивуд ".

Изборът, който докара Марго Роби до основната ѝ роля в " Аз, Тоня " и " Имало едно време в Холивуд ", в последна сметка изстреля актьорската ѝ кариера на нови висоти. Филмът " Аз, Тоня " в последна сметка събра над 53 млн. $ в боксофиса при бюджет от 11 млн. $, а " Имало едно време в Холивуд " събра 377 млн. $ при регистриран бюджет от към 96 млн. $. Успехът на тези два кино лентата направи Роби по-възприемана от по-младата публика, изключително поради злодейското ѝ и занимателно преобразяване в ролята на Харли Куин за вселената на DC.

След като се снима дружно с Леонардо Ди Каприо и Брад Пит в " Имало едно време в Холивуд ", Марго Роби се снима още веднъж с Пит в различен филм на холивудска тема, който би трябвало да дебютира идващия месец - " Вавилон ". Действието се развива на фона на изпълнената с кокаин джаз ера през 20-те години на предишния век, която бележи края на времето на нямото кино в Холивуд, а режисьор на " Вавилон " е Деймиън Шазел от " Ла Ла Ленд ", като в него вземат участие отбор от артисти, измежду които Диего Калва, Жан Смарт, Ли Джун Ли и Тоби Магуайър. „ Вавилон “ към този момент се спряга за „ Оскар “ за Роби още веднъж в категорията за най-хубава актриса и ще бъде пуснат с дълготрайност над 3 часа на 23 декември 2022 година единствено в кината. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР