Доживотен затвор без замяна получи подсъдимия за убийството в Борисовата

...
Доживотен затвор без замяна получи подсъдимия за убийството в Борисовата
Коментари Харесай

Доживотен затвор за жестоко убийство в Борисовата градина

Доживотен затвор без подмяна получи подсъдимия за убийството в Борисовата градина през 2019 година, оповестиха от обвиняването.

На подсъдимия е наложено наказване „ Доживотен затвор без подмяна “ . Подсъдимият е приет за отговорен в това, че на 26 ноември 2019 година в парк „ Борисова градина “ съзнателно умъртвил мъж, като му нанесъл голям брой прободни пострадвания с нож в шията и гръдния панер, като действието е било осъществено с особена свирепост и демонстрация на изключителна гняв, озлобление и садизъм.

Обвинителната теза е била възприета от съда за потвърдена, посредством най-много показанията на очевидец, чиито показания са основни във връзка с авторството, в която тенденция са били и направените ДНК експертизи.

Подсъдимият е на 35 години, със приключен шести клас - неосъждан. Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване пред Софийски апелативен съд.

Припомняме, че сигналът за убийството е бил подаден в 15:08 часа. По непотвърдена информация мъжът е бил скитник. Тялото на убития е намерено покрай Спортна София, против входа на спортния комплекс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР