Витоша ски“ с призив към Столична община за Княжевския лифт. 

...
Витоша ски“ с призив към Столична община за Княжевския лифт. 
Коментари Харесай

„Витоша ски“ с призив към Столична община за Княжевския лифт

„ Витоша ски “ с апел към Столична община за Княжевския въжен превоз. 

В позиция публикувана до медиите от там показват своето отчаяние, че още веднъж са подложени на критика за положението на кабинковата въжена линия.

От сдружението припомнят, че през 2020 година са поискали от Главния проектант на Столична община да им разпореди да изработят СПУП за неговата замяна. " Още по-голямо удивление будят отправени към нас закани, че би трябвало да ни „ създадат по-сговорчиви “ – изразителност, каквато считаме, че е неприемлива за демократична и правова страна ", означават от там. 

" Призоваваме институциите на Столична община да възложат изработването на Специализирания обстоен организационен проект след повече от четири години очакване. Тогава на процедура ще забележим, дали тезата ни за Закона за горите е вярна или не. Ако Столична община смята, че не следва да ни го възложим дано ни откаже, с цел да можем да се обърнем към съда и да проверим дали този отвод е закономерен или не.

С цел обществото да бъде изцяло осведомено за проблема, ние ще качим на нашия уебсайт цялата документи по въпроса ", безапелационни са от " Витоша ски ". 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР