Доживотен затвор без право на замяна – тази присъда чу

...
Доживотен затвор без право на замяна – тази присъда чу
Коментари Харесай

Доживотна присъда за майка, чието бебе починало самó вкъщи, докато тя е на почивка с мъж 10 дни

Доживотен затвор без право на подмяна – тази присъда чу Кристел Канделарио – дамата, чието 16-месечно бебе Джейлин умря в Охайо, до момента в който майката е на отмора с мъж в Пуерто Рико за 10 дни. Кристел зарязала детето в детската кошара с няколко бутилки мляко, оповестиха прокурорите по време на съвещанието.

След няколко дни на плажа и още една спирка в Детройт, майката се завръща вкъщи на 16 юни предходната година, с цел да откри щерка си мъртва. Канделарио се призна за отговорна предишния месец. Според правосъдните медици, детето се е мъчило най-малко седмица гладно, жадно и извънредно уплашено. То било открито обезводнено и отслабнало, а следователи разказват случая, като най-ужасното нещо, на което са били очевидци в кариерите си, заяви CNN.

След прибирането вкъщи, Канделарио се обадила на 911. „ Моля, нуждая се от помощ. Моля, апелирам, помогнете ми. Дъщеря ми умира “, плаче тя по телефона.

При идването на незабавна помощ, Джайлин е преоблечена от майката в чисто облекло, само че матрачето ѝ е покрито с урина и изпражнения. Тежи седем кг по-малко, в сравнение с при последното си посещаване при доктор два месеца по-рано.

„ Животните се грижат по-добре за бебетата си “, сподели пред съда помощник-прокурорът на окръг Куяхога Анна Фаралия.

Родителите на Канделарио помолиха съдията за благосклонност. В квалифицирано изказване майка ѝ, Кети Торес, сподели, че щерка й се е борила със здравословни проблеми, в това число психологично заболяване и припадъци, само че фамилията не знаело какво се случва.

Канделарио сподели пред съда, че се моли всеки ден за амнистия, добавяйки, че има вяра, че Бог и Джайлин са ѝ дали прошка. „ Не се пробвам да оправдая дейностите си, само че никой не знаеше какъв брой страдах и през какво прекосявах “, сподели тя.

Съдията Брендън Шийхан ѝ отговори, че е оставила детето си „ в капан в дребен затвор “ за дни, до момента в който тя е била на открито и се е забавлявала.

„ Връзката сред майка и дете е една от най-чистите и най-свещените връзки. Това е връзка, построена върху обич, доверие и непоколебима отбрана. … Вие извършихте крайния акт на измяната. Това малко бебе упорстваше, чакайки някой да я избави. И можехте да извършите това с едно нормално телефонно позвъняване. Вместо това виждам ваши фотоси на плаж, до момента в който детето ви яде личните си изпражнения в опит да оцелее. Както не пуснахте Джейлин да излезе от нейния затвор, до момента в който не умря, по този начин и вие би трябвало да прекарате остатъка от живота си в килия без независимост. Единствената разлика е, че в пандиза най-малко ще те хранят “, съобщи съдията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР