Доха. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков проведе

...
Доха. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков проведе
Коментари Харесай

МРРБ: Подготвя се меморандум за разбирателство между България и Катар в областта на пътната инфраструктура

Доха. Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков организира среща с министъра на превоза и връзките на Катар Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ) . Двамата разискаха постигнатите резултати от двустранното съдействие досега и споделиха хрумвания за взаимни бъдещи планове. В началото на срещата министър Нанков сервира поздравленията си за впечатляващата гала по откриването на най-голямото пристанище в Катар.
Нанков подсети, че през предходната година министър Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити беше в България и тогава двете страни подписаха Меморандум за съгласие сред Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура " и Катарската компания за ръководство на пристанищата „ Муани Катар ". Министър Нанков предложи да се работи по подобен документ и в региона на пътната инфраструктура.
Домакинът изрази удовлетворение от концепцията и поддържа правенето на сходен меморандум, който да бъде подписан при взаимни бъдещи срещи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР