Догадки около здравословното му състояние се появиха вчера Догадки около

...
Догадки около здравословното му състояние се появиха вчера Догадки около
Коментари Харесай

„Болният“ Сергей Лавров с iPhone 14 за 1000 паунда, зове Запада да не лъже

Догадки към здравословното му положение се появиха през вчерашния ден

Догадки към здравословното положение на съветския външен министър Сергей Лавров. Той е отпред на съветската делегация, която дойде в Бали за срещата на Г-20, оповестява Нова телевизия. 

„ Асошиейтед прес ” писа, че Лавров е бил признат в индонезийска болница със сърдечен проблем. Малко по-късно представителят на външното министерство Мария Захарова разгласява клип в обществените мрежи, в който Лавров афишира, че е в чудесно здраве. Той назовава появилата се информация като подправена вест.

„ Е, през последните 10 години те повтарят, че и президентът Владимир Путин е болен. Това е нещо като игра, която не е оригиналност в политиката. Иска ми се западните публицисти да бъдат по-честни, по-често да пишат истината и да не се лимитират единствено до една позиция ”, сподели съветският външен министър.

Във видеото Лавров е по къси панталони и фланелка с логото на американския художник Жан-Мишел Баския. Западните медии обръщат внимание, че в кадър се вижда мобилният телефон на Лавров - iPhone 14, на стойност най-малко 1000 паунда, както и смарт часовника му на същата марка.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР