Dodge обяви, че компанията връща в моделното и модификационното си

...
Dodge обяви, че компанията връща в моделното и модификационното си
Коментари Харесай

Чудовището Dodge Durango SRT Hellcat се завръща

Dodge разгласи, че компанията връща в моделното и модификационното си портфолио рисковото Durango SRT Hellcat, като чудовищният SUV модел ще бъде разполагаем за поръчка през септември тази година.

С триредово осъществяване на интериора си, версията 2023 година на Dodge Durango SRT Hellcat е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за 3.5 секунди, както и изминаването на класическата четвърт миля за 11.5 секунди с последна скорост на придвижване от 288 км/ч.

За реализирането на тези резултати, Dodge Durango SRT Hellcat, който беше показан през 2021 година с планувано пазарно наличие от единствено една година, разчита на 6.2-литров HEMI® Hellcat V8 мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 710 конски сили.

Първите доставки на Dodge Durango SRT Hellcat 2023, който ще бъде конфигуриран с 8-степенна автоматизирана трансмисия, система за задвижване на четирите колела и адаптивна система със седем режима на работа- Auto, Sport, Track, Snow, Tow, Eco и Valet, се чака да бъдат осъществени при започване на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР