Доброволци от младежки организации, млади таланти и професионални изпълнители ще

...
Доброволци от младежки организации, млади таланти и професионални изпълнители ще
Коментари Харесай

С голям концерт Пловдив казва „НЕ на наркотиците!“

Доброволци от юношески организации, млади гении и професионални реализатори ще се включат в концерт под надпис „ Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, бит! ” на 26.06.2019 година от 17 до 21 часа на построена за задачата сцена до Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина.

Събитието е по отношение на осъществяване на общинската политика и във връзка Международния ден за битка с опиатите – 26 юни. То се провежда от Общинския съвет по наркотични субстанции с Превантивно-информационен център - Пловдив, като част от акцията „ Не прави през днешния ден това, за което ще съжаляваш на следващия ден! ”.

Със своето присъединяване младежите ще заявят съпричастност в битката с наркотичните и психоактивни субстанции и ще кажат „ НЕ на опиатите! ”. Ежегодният концерт е под патронажа на кмета на Община Пловдив и има за цел да покаже друга опция за уплътняване на свободното време на младежите посредством ангажираност с изкуство и творчество в региона на музиката и танците.

Общинския съвет по наркотични субстанции с Превантивно-информационен център – Пловдив, поема нелеката отговорност да активизира, поддържа и въодушеви хората от разнообразни възрастови групи и обществени класи, да подхващат дейности против използването и разпространяването на наркотични и психоактивни субстанции.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР