Доброволческият отряд от 15 души към Общината в Дупница ще

...
Доброволческият отряд от 15 души към Общината в Дупница ще
Коментари Харесай

Разпускат отряда доброволци в Дупница - никой не се отзовал да помага при снежното бедствие

Доброволческият отряд от 15 души към Общината в Дупница ще бъде разхлабен - ще бъдат привлечени нови доброволци, сподели за БНР новоизбраният кмет Първан Дангов.

Причината е, че при създалата се тежка зимна конюнктура в региона преди седмица нито един от доброволците не се отзовал и не се присъединил при решение на редицата сериозни обстановки в Дупница и селата.

Продължава разчистването на счупените клони в Дупница и региона след изобилния снеговалеж
Лично кметът на общината търсел доброволците при тежката зимна конюнктура, само че нито един от 15-те в отряда не се присъединил:

" Когато в спешна обстановка, при мое позвъняване единият сподели, че бил в Пловдив, другият сподели, че е бил на женитба, някакво празненство снима. Това всичко е обвързвано с техните персонални задължения, несъмнено.

Но при мое гледище да се провеждат, да се явят да положат от доброволческия труд, за който са призвани и са разписали правила за работа, защото им е обещано облекло и то не е на ниска цена, екипирани са с дрехи, които дават отговор на стандартите на противопожарната отбрана -  един комплект коства над 2 000 лева, получили са един стабилен финансов запас, с цел да бъдат обезпечени с облекло, е нито един не се яви.

Още от понеделник ще стартира да се образува нов състав, с нови членове в доброволческия отряд:

" Сдават дрехи и тръгваме нова акция да вършим за набиране на други доброволци, с цел да бъде работещ доброволческият отряд ", сподели кметът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР