Доброто здраве означава нещо повече от добро физическо състояние. Има

...
Доброто здраве означава нещо повече от добро физическо състояние. Има
Коментари Харесай

Регулирайте високите нива кръвна захар с това средство!

Доброто здраве значи освен това от положително физическо положение. Има фактори, които ни засягат, само че даже не ги осъзнаваме. В този случай, един от “тихите ” признаци са високите равнища на кръвната захар и на холестерола, на триглицеридите или глюкозата, и макар че ние не разбираме това, те се отразяват на здравето ни.

Наличието на високи и ниски равнища може да бъде нездравословно и даже съдбовно за нас. Нарушаването на актуалните равнища в кръвта може да докара до по-сериозни проблеми като сърдечни болести, които, както знаем, могат да доведат до сърдечни пристъпи.

Ето за какво през днешния ден ще ви покажем рецепта, която ще ви помогне да балансирате тези три равнища.

Чудо: тази съставна част лекува диабета!

Сред многото процедури има както естествени, по този начин и медицински. Но през днешния ден ще ви покажем нещо, което е безусловно естествено и дейно.

Съставки:

– карамфил – 1 супена лъжица

– канела – 2 пръчки

– вода – 1 литър

Приготвяне и консумация:

Трябва да започнете с вряла вода, а по-късно да добавите към нея карамфил и канела. Охлаждайте сместа през целия ден, тъй че съставките да освободят свойствата си.

Този чай би трябвало да се пие всяка заран на гладно, а след няколко седмици ще видите, че равнищата ви ще са изцяло уравновесени.

Не забравяйте да добавите към това лекуване една уравновесена диета, тъй че организмът ви да може да поеме всички хранителни субстанции и свойства, които са му нужни.

Вижте още: Живовляк: естествено средство за всички заболявания

Ако решите да приложите това лекуване, подсигуряваме, че резултатите ще бъдат чудесни и здравето ви ще се усъвършенства изцяло.

Ако ви е била забавна, не забравяйте да споделите тази скъпа рецепта с приятелите и фамилията си, които също могат да се нуждаят от нея.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР