Доброта, милост, състрадание - тези качества отличават хората с ангелско

...
Доброта, милост, състрадание - тези качества отличават хората с ангелско
Коментари Харесай

Хората с тези имена имат ангелско сърце

Доброта, благосклонност, съчувствие - тези качества отличават хората с " ангелско " сърце от останалите.

Според езотериците притежателите на 6 имена са пристигнали на този свят със специфична задача и имат ангелско сърце. Ето кои са тези имена.

Людмила

Людмила е душата на всяка компания. Невъзможно е някой да не я обича. Тя е радостна и енергична. На пръв взор дава тип на човек, който живее в мир със себе си.

Космическият настойник на това име е съзвездието Везни. Именно на него тя дължи своето благодушие, самообладание и накърнимост. От детството си Людмила привиква безкористно да оказва помощ на другите, да оказва морална поддръжка и да се грижи за слабите.

За своето грижовно отношение към всичко към нея ориста я награждава с огромно благополучие.

Анна

Най-милостивият, най-разбиращият и най-непретенциозният човек е с това име.

Анна е постоянно подготвена да отвори обятията си и да стопли всеки, който срещне по пътя си. Знакът Дева е настойник на това име. Именно той подарява Анна с упоритост, безчувственост и нараснало възприятие за правдивост. Тя мечтае за фамилно благополучие и откакто го получи се трансформира в опора и главен мотиватор за брачна половинка си.

Михаил

Той е човек с идеали и божествена душа. Толкова безвъзмезден, почтен и открит, че се счита за ангел от близките. Той в никакъв случай не отхвърля помощ.

Негов ментор е знакът Везни, който го е надарил със способността да обича другите. Михаил съумява да построи сполучлива кариера.
Това са имената, с които НЕ ТРЯБВА да кръщаваме децата си
Когато наближи раждането на детето, доста постоянно родителите спорят по какъв начин да кръстят детето си. Често пъти то се кръщава на името на дядото...

Той е незаместим чиновник. Всяка виновна и комплицирана задача може да бъде поверена на него. След като подписа брак, Михаил се трансформира в идеалния брачен партньор.

Евгени

Той е извънредно доблестен и безукорен във всичко. 

Негов настойник е знакът Риби, който обилно го е надарил с добрина и дарба да схваща възприятията на другите.

Юлиян
Как броят на буквите в името въздейства върху характера и ориста
Нумеролози разкриха въздействието на броя на буквите в името върху ориста и личността на притежателя. Числата ръководят света, считат ну...

Юлиян в никакъв случай не подминава страдащите и прави всичко допустимо да им помогне. Но все пак доста постоянно другите го одобряват като колеблив, което е изцяло несправедливо за него. Всъщност той просто не желае да влиза в разногласия и заобикаля всевъзможни спорове.

Елена

Елена резервира наивността и детската спонтанност до дълбока напреднала възраст. Тя обича да приказва и поддържа връзка с всеки. 

Жената с това име е отворена, общителна и радостна. Тя в никакъв случай не се се наскърбява и не се ядосва.

Елена е светла и чиста душа. Нейният ментор е зодия Близнаци. Този знак я пази от неуспехи и недомислени дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР