Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Гешев зае страна в политическата

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Гешев зае страна в политическата
Коментари Харесай

Три минути: Правителството слуша зърнопроизводителите. Защо Гешев участва в политическата кампанията

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Гешев зае страна в политическата кампанияРазследване разкри съветска организация за саботажи и дезинформацияМонол Пейков избавя къщата на Димитър Талев
От няколко седмици служебното държавно управление твърди, че прави всичко допустимо, с цел да се бори с високите цени на съществени артикули и артикули на пазара. В четвъртък служебният министър на земеделието Явор Гечев сподели, че на артикули от Украйна.

Думите му пристигнаха след няколко дни на митинги на зърнопроизводителите в България. Те твърдият, че вносът от Украйна ги принуждава да смъкват цените си, с цел да останат конкурентни. Така страната, след напън от бранш, който получава и огромни дотации, ще вземе решение против спомагателното свалянето на цените за потребителите.

Според някои специалисти митингите са лобиране за ограничението на конкуренцията на пазара. Те дават образец и с цената на олиото.

А знаете ли, че в България, а качествената пшеница се изнася в чужбина?
Кампанията и по какъв начин Гешев се включи в нея
Днес е последният ден от акцията преди изборите в неделя. Общественият съвет към ЦИК предлага на гласоподавателите, които ще гласоподават с машини на идните избори в неделя,.

на социологическите организации демонстрират близки резултати сред ГЕРБ и ПП-ДБ в битката за успеха на изборите, както и борба за третото място сред Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Дезинформация, гащеризони, мистрия за ремонт на потрошените плочи. Така БСП-София закри акцията си на Паментика на Съветската войска,.

Постът му го задължава да бъде деполитизиран, само че той постоянно нападна съответни партии. Последната му изява пред медиите, въпреки и индиректно, още веднъж беше ориентирана против политическите му критици. взе страна в политическата акция.

Какво мислят главните политически партии за военната помощ за Украйна?, с цел да видите какво предлага всяка от водещите политически сили.
Бомбени закани и арести
За четвърти следващ ден. Сигнали са получени в София, Варна Бургас, Велико Търново, Стара Загора и други. Заплахите започнаха при започване на седмицата, която приключва с изключителните парламентарни избори в неделя, а множеството изборни секции са точно в учебни заведения.

, с цел да не се постанова евакуация при закани.

я. Той е част от група, обвинена за подготовка на терористичен атентат. Според медиите задържаните в Брюксел и Антверпен са свързани с „ Ислямска страна “.
Украйна и крал Чарлз III
Обединеното кралство е „ дружно “ с Украйна в „ отбрана на свободата и суверенитета “. Това сподели в Германия по време на първото си държавно посещаване като монарх.

, които обитават в историческия манастир в столицата на Украйна Киево-Печерска лавра, отхвърлят да изоставен храма, макар разпорежданията на държавното управление. Част от духовниците са обвинени в това, че поддържат тесни връзки с Москва и съветската патриаршия.

В Швейцария четирима банкери бяха наказани за немарливо отношение към финансови преводи. Оказа се, че да трансферира огромни суми през швейцарски банкови сметки.
Русия и " върховенството на закона "
, който работи за The Wall Street Journal, е бил арестуван в Русия по съмнение в шпионаж. Изданието отхвърли обвиняванията на съветските власи и изрази угриженост за сигурността на журналиста. Гершекович е писал за отношението на руснаците към войната, както и за частната войска „ Вагнер “ на Евгений Пригожин.

Опасенията, че съветски пандизчии, освободени с цел да се бият в Украйна за „ Вагнер “, ще извършат нови закононарушения след помилването им, започнаха да се сбъдват. Един от тях, който до неотдавна излежава 15-годишна присъда за ликвидиране, в Русия.

През 2022 година Алексей Москальов е задържан в Русия, откакто щерка му - шестокласничка, рисува военна рисунка. По-късно той бяга от домакински арест преди да бъде наказан на две години в наказателна колония..
Няколко рекомендации
България може да загуби над 1,6 милиарда лв. от Европейски Съюз тази година. Те са за въглищните региони, само че ще дойдат единствено в случай че страната даде проект за понижаване на потреблението на въглища. То в действителност ще понижава по стопански аргументи. това се случва и какво споделят специалисти и директно наранени.

Един пациент с онкологично заболяване стартира лекуването си в чужбина с един лекарствен артикул, а по-късно продължава лечението си с него в България. Тук обаче той не усеща странични резултати, а и самото лекарство наподобява друго. В следствие озаглавено твърди, че става въпрос за замяна на продукта с плацебо, след която лекарството, което към този момент се регистрира като употребявано, се препродава в чужбина.

Пред света НТЦ „ Вулкан “ е частна консултантска компания за кибер сигурност, работеща в Подмосковието. В реалност тя години наред е обвързвана с съветските служби., че това в действителност е център за надзор на интернета в Русия и място, от което се правят огромни кибер офанзиви и саботажи против непознати страни.

Ако сте в България, имате познания, можете да отговаряте на въпроси и желаете да спечелите премия, наложително се запишете за присъединяване в нова телевизионна игра „ Едно мислено “. В нея би трябвало да имате съотборник от друго потомство. Ние обещаваме, че ще бъде и занимателно., с цел да станете част от играта.
Човек на деня
Той е притежател на 18 награди „ Грами “. Името му е измежду тези на най-великите музиканти в „ Залата на славата на рокендрола “. Наричат го Slowhand (бавната ръка), тъй като кара китарата да плаче в ръцете му. В четвъртък. Той е Човек на деня на Свободна Европа.
И нещо за ентусиазъм
Издателят и кандидат-депутат от „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България “ за откупуването на родната къща на писателя Димитър Талев в Прилеп. Пейков към този момент провежда няколко акции, в които се събраха милиони за изпращане на консумативи, облекла, генератори и други в Украйна, както и за помощи за потърпевшите в Турция и Сирия.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР