Добро утро!Най-важното от деня и нощта:300 млн. кредити от ББР

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:300 млн. кредити от ББР
Коментари Харесай

Три минути: 300 млн. от ББР няма да се върнат. Кодовете са новия враг. Защо раздаването на ордени е тайно

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
300 млн. заеми от ББР няма да бъдат върнатиВсе още има късмет за медицинските хеликоптериРидли Скот
300 млн. лв. провизирани бизнес заеми, отпуснати от Българската банка за развиване (ББР) по време на ръководството на ГЕРБ,. Причината е, че във компаниите, на които парите са дадени, няма поръчителство. Това сподели изпълнителният шеф на институцията Цанко Арабаджиев в изявление за Нова телевизия.

Банката за развиване ще кредитира общини и закъсали лечебни заведения, само че това не е обвързвано с идните локални избори, сподели в изявление за Свободна Европа. Той не отговори на въпрос каква е връзката му с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

В последните години ББР, свързвани с Пеевски, Румен Гайтански – Вълка и братята Кирил и Георги Домусчиеви, вместо да финансира дребния и междинен бизнес.
Парламентът против кода и нов бюджет
Кодът на машините е манипулиран. Това е новата теза, с която ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия нападат машинното гласоподаване. Какво съставлява кодът, може ли някой да го „ държи “ и да го употребява, с цел да манипулира изборите.

Кодът за машините беше наличен за безусловно всички партии, няма по какъв начин да има операции, а машините се пазят „ по-добре от държавния запас “. Това „ Продължаваме Промяната “ (ПП).

Парламентът отхвърли препоръчаната от Политическа партия декларация, в която се упорства Идеята на Политическа партия беше подкрепена единствено от „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия.
Депутатите и Съединени американски щати против зависимостта от „ Лукойл “
Парламентарната комисия по енергетика утвърди на първо четене импортиран от Движение за права и свободи план, с който се. Със законопроекта се вкарва и облагане по Данък добавена стойност и акцизи на продуктите на бургаската рафинерия “Лукойл Нефтохим ”.

Кенет Мъртън беше изслушан в комисията по външни връзки на Сената. По време на чуването не беше повдигната нормалната тематика за корупцията, само че беше упомената рафинерията на „ Лукойл “.
Европа против нарушаванията и войната
Европейската прокуратура, осъществена на териториите на най-малко 36 страни в Европа и света, измежду които е и България. Според първичните калкулации на проверяващите нанесените вреди възлизат на 2,2 милиарда евро.

Европейската комисия поддържа основаването на ексклузивен арбитражен съд за закононарушението експанзия, както и потребността. Според Урсула фон дер Лайен средставата могат да се вземат от блокираните 300 милиарда евро на Руската централна банка, както и още 19 милиарда от парите на съветски олигарси.

Комисията остави в действие предлагането си за орязване с я. Става дума за 7,5 милиарда евро. Предложението е разследване на обвързването на европейските пари с върховенството на закона.
Русия против Украйна
Съюзниците от НАТО дадоха обещание да оказват помощ на Украйна, която е мощно развалена от съветските офанзиви. Това стана на срещите на външните министри от Алианса в Букурещ.

Володимир Зеленски заяви, че обстановката на фронта остава тежка, а съветските сили пробват.

Когато токът спре, тук няма по какъв начин да ви сервират еспресо или капучино. Руските офанзиви против електроцентрали в Киев водят до постоянно спиране на електроснабдяването в столицата, само че хората в едно кафене не престават да работят за своите клиенти..
Резултатите на Световното
Австралия се класира за 1/8 финалите на Световното състезание. Това се случи след победа против Дания с 1:0 в група „ D “. В другия мач Тунис победи Франция с 1:0, само че французите бяха класирани за идната фаза още след предходния си мач.

В група „ C “ Аржентина, която беше застрашена от отпадане, в последна сметка завоюва групата след победа с 2:0 против Полша. Въпреки загубата поляците също продължиха напред поради по-добрата си голова разлика. Това стана за сметка на Мексико, които макар успеха с 2:1 против Саудитска Арабия, отпаднаха.
Три рекомендации
За какво ти е да връчваш медал, в случай че ще го правиш скрито? Президентът и назначеното от него държавно управление подходиха тъкмо по този начин с един предприемач. Генка Шикерова събра обстоятелствата.

Обществената поръчка за медицински хеликоптери е прекъсната. Значи ли това неуспех на плана за основаване на санитарна авиация в България? .

В началото на 20 век - и прави фантастични открития. Той е създател на химиотерапията, основава серума против дезинтерия и измисля първото лекарство против сифилис. Пламен Асенов споделя историята му в поредицата.
Човек на деня
Малко режисьори имат толкоз огромно въздействие върху киното, колкото него. Визуалният му перфекционизъм и голям гений му отреждат място в пантеона на най-големите имена в специалността, паралелно до Мартин Скорсезе, Франсис Форд Копола и Стенли Кубрик. В сряда. Той е Човек на Деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР