Добро утро!Най-важното е тук:Записите на ПП-ДБСъстоянието на студентските общежитияДиан КостовЗаписи,

...
Добро утро!Най-важното е тук:Записите на ПП-ДБСъстоянието на студентските общежитияДиан КостовЗаписи,
Коментари Харесай

Три минути: Борисов сам ще си избира реформите. Руски активи отиват за Украйна. Докога ще говорим за записи

Добро утро!

Най-важното е тук:
Записите на ПП-ДБСъстоянието на студентските общежитияДиан Костов
Записи, ДАНС, ДАНС, записи. Този цикъл в бългaрския политически живот не стопира да се върти.

Повод още веднъж да се приказва за записи стана в таблоиден уебсайт, съпроводени със стенограми, които наподобяват стенограмите, изготвяни от службите при прослушване на записи със специфични разследващи средства.

В тях се чуват гласовете на Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “.

От Политическа партия споделиха, че " в записите със подозрително качество се чуват накъсани изречения и изрази, комфортно подбрани за основаване на избрани внушения ".

По-късно от служебния министър председател Димитър Главчев да разпореди на ДАНС да извърши инспекция кой е подслушвал партийната централа на обединението.

Защо да ръководи Главчев, откакто ДАНС може напряко да поеме ръководството, написа.

В същия ден от ГЕРБ показаха управническите си цели. Лидерът на партията, че няма да поддържа промени, които са предложение от други партии.

Борисов беше предизвестен, че ПП-ДБ желаят да го пенсионират. Санкционираният за корупция ръководител на Движение за права и свободи сподели още, че Христо Иванов е желал да стане президент, а Асен Василев министър председател.

и сподели, че единствената цел на водача на Движение за права и свободи е да излезе от санкционния лист по световния закон „ Магнитски “.

Преди месеци в синхрон Пеевски и Борисов нападнаха тогавашния боен министър Тодор Тагарев. За политическата обстановка у нас и за това какво се случва на фронта в Украйна, Тагарев приказва в.

За още изявленията с забавни персони абонирайте. А в случай че предпочитате да слушате този диалог, можете да го извършите в
Русия, Украйна и войната
(ЕС) утвърди решението за прекачване на Украйна на средства от замразени активи на Руската централна банка. Те ще бъдат употребявани за военна поддръжка на страната и за компенсиране на вредите, породени от съветската експанзия.

На фронта десетина обитаеми места в Херсонска област. В същото време украинската защита смъкна, изпратени против седем украински области.

В Русия човек от фамилния кръг на Путин отваря пътя за нов газопровод и ново място за рандеман на полутечен природен газ. Целта е да се сътвори газов бизнес, който да не зависи от западните наказания. Идеята не е на " роднината " на Путин. Тя е на човек, който управлява втория по величина газов бизнес в страната..
Израел, Иран и Грузия
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и остро осъдиха обвиняванията към политиката на Тел Авив по време на войната в Ивицата Газа, отправени от основния прокурор към Международния углавен съд (МНС) Карим Хан.

Преди ден Хан искане за издаване на заповеди за арести на Нетаняху, израелския боен министър Йоав Галант и водачите на палестинската формация Хамас Яхия Синуар, Мохамед Дейф и Исмаил Хания.

и външният министър Хосеин Амир-Абдолахян, които починаха, ще бъдат почетени с няколкодневни погребални церемонии. Тяхната кулминационна точка ще бъде погребението на Раиси в свещения град Машхад в четвъртък.

Над поддържаха проевропейските митинги в Грузия, избухнали поради устрема на локалните ръководещи да одобряват, сходен на този в Русия.
Няколко рекомендации
Ако сте живели в студентско общежитие в България, тази история несъмнено ще ви бъде позната. В доста общежития изискванията за живот са неприятни и с времето не се усъвършенстват. Студентите си го изясняват с неналичието на пари. Дали в действителност е по този начин?.

Обикновено преди избори настъпва вайкане за това по какъв начин младежите не гласоподават. Данните обаче демонстрират друго. Какво ги подтиква и по какъв начин тъкмо гласоподават те, проучва политологът

Той основава модерни икони, които постоянно карат хората да се замислят за безконечните въпроси. Скоро негова апаратура ще е подредена в една от най-големите европейски базилики. Художникът на Свободна Европа.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Усмихнат ден,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР