Добро утро!Най-важното е тук!Гласуването на правителствотоУволнението на ГешевБорислав ЧучковПравителство с

...
Добро утро!Най-важното е тук!Гласуването на правителствотоУволнението на ГешевБорислав ЧучковПравителство с
Коментари Харесай

Три минути: Остава едно гласуване до редовно правителство. Събира се мнозинство за уволнението на Гешев

Добро утро!

Най-важното е тук!
Гласуването на правителствотоУволнението на ГешевБорислав Чучков
Правителство с министър председател Николай Денков от „ Продължаваме промяната - Демократична България “ и вицепремиер Мария Габриел от ГЕРБ,

Ден по-рано Денков, а президентът Румен Радев не забави процедурите.

„ Възраждане “ разгласи, че привиква митинг пред Народното събрание, който ще се организира по време на дебатите и гласуването на кабинета.
Ще бъде ли отхвърлен Гешев?
19 души от Висшия правосъден съвет (ВСС) одобриха за възможно второто предложение на членове на Прокурорската гилдия за. Искането е стимулирано с накърняване на престижа на правосъдната власт, а мотив за него е, в което той прикани „ политическият отпадък “ да бъде „ изметен “ от Народното събрание и демонстративно скъса оставката си.

за анулация на законовите промени, които вкарват механизъм за следствие на основния прокурор и понижаване на нужния брой гласове за отстраняването му от поста.

Той внесе в Народното събрание и искане за събаряне на имунитета на двама. Срещу тях има повдигнати обвинявания за нанасяне на телесна щета на служител на реда по време на митинг през 2020 година

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
От какво умря Ангел Христов от братя Галеви?
, е умрял от изострен инфаркт. Към момента представители на управляващите си опонират къде е умрял Христов – едни настояват, че това е станало в частна болница, други, че е станало в дома му. Все още няма информация по какъв начин търсеният от повече от десетилетие се е оказал в България.

България „ мисли в посока “ да заведе поради спрените доставки на природен газ, министърът на енергетиката Росен Христов. Преди месеци той, представители на служебното държавно управление и други политически играчи упрекваха „ кабинета Петков “ за спрените доставки, а служебният кабинет беше подготвен да извърши всички условия на съветската компания.

за опит за насила на народен представител. Става въпрос за случай от юли 2022 година, когато " Има Такъв Народ " (ИТН) пусна запис, в който се чува по какъв начин Василев убеждава депутатка от неговата листа в Плевен Христинка Иванова да не се отметва от решението си да напусне парламентарната група и партията на Слави Трифонов.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Защо стачкуват в Полша?
Стотици хиляди излязоха. Той беше ориентиран против " високите цени, кражбите и лъжите, за свободни избори и демократична, европейска Полша ".

да отдръпна възраженията си против Швеция, която е " изпълнила отговорностите си ", и да завърши допустимо най-скоро участието на Стокхолм в Алианса.
Какво става в Украйна?
В рамките на 24 часа 29 пъти, заяви Генералният щаб на украинските въоръжени сили. Атаките са били по направленията в Луганска и Донецка област.

, които да правят саботажи, и ги доставя с дронове за такива офанзиви твърди Си Ен Ен. Според източници на малкия екран офанзивата с дрон против Кремъл предишния месец е била осъществена от проукраински сътрудници в Русия.

Военни парамедици, които лекуват ранените в борбата за Бахмут, споделят, че бойците са изтощени, само че се пробват да запазят духа им. Един от лекарите се моли преди всяка промяна и споделя вицове на потърпевшите, до момента в който различен признава, че да видиш по какъв начин " млади момчета стават инвалиди е доста мъчно "..

Те попадат в пандизите на подкрепяните от Русия сепаратисти в Донбас след 2014 година След началото на войната през 2022 година тези украински жители са подложени на още по-тежък режим. Роднините им не знаят съвсем нищо за тях, желаят да ги спасят, само че срещат равнодушие даже от управляващите в Киев..
Няколко рекомендации
От началото на войната на Русия в Украйна пред една постройка в центъра на София постоянно има митинги. На нея написа Руски културно-информационен център, само че в действителност е повече център кремълска агитация. Такива има и в други страни от Европейски Съюз. Някои центрове бяха затворени. Може ли да се случи и в България?.

От два месеца насам Китай не е страната с най-вече поданици в света. Данните демонстрират, че китайското население ще продължи да се свива и през идното десетилетие. И макар че държавното управление в Пекин трескаво търси способи да спре тези трендове, то към този момент се оказва безсилно, .

Преди Николай Денков да върне на президента осъществявания мандат, пред президентството мъж в расо и златен кръст беше арестуван от полицията. Той анатемосваше Кирил Петков, само че в действителност въобще не е духовник. Той е претендент за народен представител на проруска партия, а преди години подари икона на Владимир Путин. Колегите от.
Човек на деня
Роден е в семейство на музиканти и музиката го съпътства цялостен живот. Но неотменно с друго изкуство - киното. Той е един от най-успешните български кино продуценти, чиято работа се простира и в чужбина. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР