Добро начало е подсилването на Източният фланг на НАТО, но

...
Добро начало е подсилването на Източният фланг на НАТО, но
Коментари Харесай

Ген. Ричард Ширеф: НАТО трябва да мобилизира повече сили

„ Добро начало е подсилването на Източният фланг на НАТО, само че евентуално алиансът би трябвало да активизира повече сили. “ Това сподели зам.-командира на силите на НАТО в Европа до 2015 година - военачалник Ричард Ширеф в предаването " 120 минути "  по БТВ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1228
Той разясни, че България няма директна граница с Русия, само че има изход на Черно море.

„ Може и военноморско наличие да е належащо и сухопътни войски, само че всичко зависи от това по какъв начин се развива обстановката “, изясни Ширеф.

Според него е допустимо в случай че руснаците усетят, че губят надзор, да употребяват крайни артилерийски решения.

„ И в случай че това се случи, последствията ще бъдат ужасяващи, тъй като ще има безчет жертви и цивилен жертви, доста съществени опустошения. В края на краищата ние имаме опит от това съветската войска какво е правила преди, тъй че отново ви споделям ще бъде ужасяващо в случай че се случи това и в Украйна “, разяснява той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1228  Антон Кутев с прогноза по кое време ще падне държавното управление Антон Кутев с прогноза по кое време ще падне държавното управление  В Одеса звучат сирени за въздушна заплаха В Одеса звучат сирени за въздушна заплаха  Гърция изпраща военна и филантропична помощ на Украйна Гърция изпраща военна и филантропична помощ на Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР