Добрият старт на деня, винаги започва с чаша кафе.На 17

...
Добрият старт на деня, винаги започва с чаша кафе.На 17
Коментари Харесай

София има своето ново място за срещи на любителите на истинско кафе

Добрият старт на деня, постоянно стартира с чаша кафе.

На 17 септември в сърцето на града отвори порти новото кафе - заведение Martines Coffee Shop & Roastery.

Ще го разпознаете по огромната витрина, сгушено на ул. Христо Белчев 1А.

 



Martines е фамилна кафе пекарна, влагаща цялата си обич във всяка стъпка по пътя на кафето до горещата чаша. Всичко започва от деликатното сортиране на кафе зърна от дребни ферми с голям опит от Бразилия, Перу, Етиопия, Колумбия, Ел Салвадор и доста други. Суровите зърна минават през надзор, който подсигурява високото им качество, а най-после биват изпечени по разнообразни профилирани способи, според от сорта и спецификите им, в пекарната на Martines.



Една от полезностите на Martines, и това с което те се гордеят и отличават, e подкрепянето на дребните самостоятелни бизнеси, и точно по тази причина те оферират многообразие от специфични кафета. Specialty кафето е артикул на фамилния бизнес и се създава в лимитирани количества, посредством устойчиви способи на всяка стъпка. По този метод всяко дърво и всяко зърно получава доста внимание и грижа, което го прави и толкоз по-качествено – всяко от кафетата е оценено с над 80/100 от сертифициран дегустатор.



На 17-ти септември, Martines показа новото попълнение на пекарната – кафе „ София “. Това е един впечатляващ бленд, основан особено за столицата, подчертаващ всичките ѝ вълнуващи ъгълчета и аспекти. Сертифицираният кафе пекар Алекс избира да съчетае кафе от Бразилия, Перу и Етиопия, тъй като София събира неуморното развлечение на бразилците, артистичността на перуанците и патриотизма на етиопците. Martines посреща ценителите на същински положителното кафе, както и всеки, който желае да се запознае с историята и завладяващия усет на другите сортове, в сърцето на обичаната столица. 

Задължително посетете това ново ароматно място за едно вълнуващо кафе прекарване, отбелязващо началото на доста спокойни утрини и цветни следобеди с чаша особено кафе.

Ние от Момичетата към този момент го направихме!



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР