Добричкият окръжен съд одобри искането на прокуратурата за налагане на

...
Добричкият окръжен съд одобри искането на прокуратурата за налагане на
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста задържания за убийството на бившата си съпруга в Тервел

Добричкият областен съд утвърди настояването на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража”, по отношение на Фаредин Ахмед, който беше арестуван за жестокото ликвидиране на някогашната си брачна половинка в Тервел. 51-годишният мъж не се е укривал, даже се опитал самичък да се съобщи в полицията. Не е съумял, тъй като в дребните полицейски ръководства няма дежурни.

Фаредин Ахмед към този момент е лежал в пандиза за обезчестяване през 1995 година, а през 2017 година за домашно принуждение по отношение на щерка му. В правосъдната зала през днешния ден бяха разкрити още елементи.

„ Искал е да се съобщи, само че не е могъл и си е отпътувал. След това се е затворил в жилището на сестра си, където е бил открит късно през нощта. Защитникът му съобщи, че преди действието той е използвал алкохол и опиати. На крайното обвиняване по никакъв метод не биха повлияли, само че ще се вземат и резултатите, ще бъдат преценени от назначената правосъдно психиатрична и психична експертиза”, съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР