Добрич. В Центъра за защита на природата и животните в

...
Добрич. В Центъра за защита на природата и животните в
Коментари Харесай

В Центъра за защита на природата и животните в Добрич ще се проведе „Работилничка сред природата: Нулев отпадък - що е то?“

Добрич. В Центъра за отбрана на природата и животните в Добрич от 16.00 часа ще се организира „ Работилничка измежду природата: Нулев боклук - що е то? “, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Тема на диалог ще бъдат нулевият боклук, пълноценното използуване на ресурсите, преработването и безразборното замърсяване на градската среда.

Ще бъде отделено особено внимание на санкциите и общинските наредби по тематиката. Интригуваща изненада чака всеки, който посети работилничката, тъй като ще стане очевидец по какъв начин боклукът, който хората генерират всекидневно, може да се употребява за основаване на въздействащо изкуство.

На финала участниците ще имат опция да гледат документален филм по тематиката. „ Зеленотопия “ е непринудено и взаимно начинание, което Сдружение „ ДоброЖънци “ в Добрич са подели, с цел да предизвикат младежите на Добрич да се замислят за метода си на живот и следата, която оставят в околната среда.

„ Очакваме всеки юноша, който се интересува от природосъобразния метод на живот или пък е любопитен от 16.00 часа в Центъра за отбрана на природата и животните. Пригответе се за пикник с чашка в ръка, тъй като ние почитаме правилото на многократната приложимост! “, показват уредниците.

Жулиета НИКОЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР