Добрич. В празничния 1 юни всички деца, които посещават 30-те

...
Добрич. В празничния 1 юни всички деца, които посещават 30-те
Коментари Харесай

В празничния 1 юни всички деца, които посещават 30-те детски градини на територията на община Добричка, ще получат подаръци и лакомства

Добрич. В празничния 1 юни всички деца, които посещават 30-те детски градини на територията на община Добричка, ще получат дарове и лакомства от кмета Соня Георгиева. Това заяви Красимира Николова, гл. специалист „ Връзки с обществеността “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Международният ден на детето ще бъде маркиран в детските градини на най-голямата добруджанска община. С доста занимания и игри празникът ще бъде маркиран и в Общностния център в село Стефаново. В него се дават здравни, обществени и просветителни услуги на деца от уязвими етнически групи. В програмата ще се включат деца от селата Стефаново, Стожер, Плачидол, Паскалево, Методиево, Ведрина и Дебрене. Подготвени са доста изненади и лакомства, оповестяват чиновниците от Центъра. За положителното въодушевление на малчуганите ще се погрижи и аниматор.

Кметът на Община Добричка Соня Георгиева насочва своите пожелания за здраве, равнодушие, изпълнени с забавление дни към всички деца.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР