Добрич. Регионална библиотека Дора Габе“ в Добрич получи финансова подкрепа

...
Добрич. Регионална библиотека Дора Габе“ в Добрич получи финансова подкрепа
Коментари Харесай

Регионална библиотека „Дора Габе“ в Добрич получи финансова подкрепа в размер на 15 000 лв. за закупуване на нова литература

Добрич. Регионална библиотека „ Дора Габе “ в Добрич получи финансова поддръжка в размер на 15 000 лева за закупуване на нова литература. Това заяви Галя Маринова, гл. библиотекар в направление „ Библиотечно-библиографско и осведомително обслужване “ и специалист „ Връзки с обществеността “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Получено е утвърждение за финансова поддръжка по Програма „ Българските библиотеки - модерни центрове за четене и осведоменост ” на Министерството на културата. Списъкът на изданията, съгласуван с Правилата за осъществяване на планове за финансова поддръжка на библиотеките при възобновяване на фондовете им с книги и други осведомителни източници, съдържа заглавия от над 80 български издателства, като над 20% са заглавия от български създатели. Изданията са от области, като художествена литература, художествена литература за деца и младежи, справочна и отраслова литература.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР