Добрич. Най-хубавите си творби, изготвени в клубовете по изобразително изкуство

...
Добрич. Най-хубавите си творби, изготвени в клубовете по изобразително изкуство
Коментари Харесай

Добрич: Богата палитра от дейности са реализирани по проекта „Заедно учим, творим и играем“

Добрич. Най-хубавите си произведения, направени в клубовете по изобразително изкуство експонираха децата благодарение на своите ръководители в ДГ №32 „ Зорница “, ОУ „ Христо Смирненски “, Обединено учебно заведение „ Йордан Йовков “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Интерес към изкуството, гений и креативност излъчват творбите на дребните гении, сътворени през цялата образователна година.
Ревю на тематика „ Етно в облеклата, бижутата и веселбата “ бе една от най-емоционалните начинания през месец април в трите просветителни институции, проведени от клубовете по мултикултурен фолклор. Желание за изява и сполучливо показване пред аудитория излъчваше всяко дете, включено в представителните изяви.
Целенасочената работа по плана „ Заедно учим, творим и играем “, финансиран от Центъра за просветителна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства, в клубовете по изобразително изкуство и мултикултурен фолклор ускорява интереса на ромските деца към просветителния развой. Помага им да развият своя креативен капацитет. Децата откриват, че в света на изкуството техните умения са значими за възрастните.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР