Добрич. Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни

...
Добрич. Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни
Коментари Харесай

Добрич: Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни се включи в инициативата „Да почистим Добрич“

Добрич. Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни в Добрич се включи в самодейността, оповестена от Община град Добрич - " Дни на пролетно разчистване ", оповестиха от пресцентъра на Общината . Инспектори от Движение за права и свободи към Първо РУ- Добрич, публични възпитатели, деца с образователен контрол и деца настанени в Центровете за настаняване от фамилен вид за деца и младежи без увреждане 1, 2 и 3 почистиха региона към постройката на обществените услуги, намиращи се в ЖК " Дружба " 3.
В края на самодейността, взаимно с децата беше озеленен двора на Центровете от фамилен вид, който ще радва децата от обществените услуги и ще бъде поддържана от тях.
Местната комисия благодари на всички участници, присъединили се в самодейността, както и за съдействието на чиновниците на декоративния разсадник към ОБП " Устойчиви действия и планове " - Добрич за предоставените растения, които ще създадат по-красив двора на Центровете от фамилен вид.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР