Добрич. Фирмата изпълнител съвместно с Общинското предприятие Комуналстрой“ работи активно

...
Добрич. Фирмата изпълнител съвместно с Общинското предприятие Комуналстрой“ работи активно
Коментари Харесай

Добрич: Ремонтите по пътната инфраструктура продължават в ж.к. „Балик“

Добрич. Фирмата реализатор взаимно с Общинското дружество „ Комуналстрой “ работи интензивно по ремонт на пътната инфраструктура в града тук-там, които не са поддържани от години, оповестиха от пресцентъра на Община град Добрич. Едно от тези места е локалният път пред КАТ, който обезпечава всекидневно трафика на моторните транспортни средства и е значима част от естественото и безпроблемно протичане на регистрацията им. Пътят е с дължина 200 метра като е ремонтиран и сектора в двора на КАТ директно преди пунктовете за регистрация и механически надзор. Това ще способства за облекчение на водачите на коли и чиновниците на КАТ. Работи се и по други инфраструктурни обекти, които имат значимо значение и са част от договореностите на Община гр. Добрич за частична и цялостна рехабилитация на пътната мрежа.
Приключен е ремонта на ул. „ Димитър Ковачев “ в сектора от бул. “Добруджа “ до ул. „ Орфей “. Тук е осъществен непълен ремонт поради обстоятелството, че до края на 2018г. предстоят действия по замяна на водопроводната мрежа на улицата.
Ремонтирана е и ул. „ Орфей “ от ул. „ Димитър Ковачев “ до Околовръстния път пред бензиностанция „ Химойл “.
Извършени са поправки на улиците към учебно заведение „ Л. Каравелов “ и на междублоковите пространства в региона. Предстои ремонт на ул. „ Агликина поляна “, на междублоковите пространства пред бл.18, 16 и 19 на квартал „ Балик “ и на ул. „ Христо Ботев “ в сектора от ул. „ Агликина Поляна “ до Околовръстен път пред бл.17 на ЖК „ Балик “.
Улица „ Стефан Стамболов “ в ЖК „ Дружба “ е напълно с нова настилка и е положена нова хоризонтална и отвесна маркировка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР