Добрич. Екип на ЧПГТП Райко Цончев“ в Добрич получи най-голямото

...
Добрич. Екип на ЧПГТП Райко Цончев“ в Добрич получи най-голямото
Коментари Харесай

Екип на ЧПГТП „Райко Цончев“ в Добрич получи най-голямото отличие в направление „Философия“ на националния форум „Арнаудови срещи“

Добрич. Екип на ЧПГТП „ Райко Цончев “ в Добрич получи най-голямото отличие в направление „ Философия “ на националния конгрес „ Арнаудови срещи “, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Наградата е в категория „ Разработки от възпитаник и преподавател “ на екипа Йоана Георгиева и доктор Маргарита Христова, шеф на Иновативната гимназия.
Тяхното присъединяване в националния конгрес е с отчет „ Основания и аспекти на постмодерната самостоятелна и обществена еднаквост “ и приложение под формата на мисловна карта.

Форумът „ Арнаудови срещи “ се провежда от Регионална библиотека „ Любен Каравелов “ в град Русе. В тази година са взели присъединяване над 100 плана на възпитаници, учители и академични преподаватели в региона на литературата, историята, философията, географията и етнографията. Изследванията демонстрират необятния диапазон на ползи - от изследвания на съответни персони, места, процеси до мултидисциплинарни планове. Само преди броени дни се е състояло онлайн представянето на екипа от Добрич, провокирал с плана си изключителния интерес на журито и неговата висока оценка.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР