Добрич. До 16 декември е срокът за записване за участие

...
Добрич. До 16 декември е срокът за записване за участие
Коментари Харесай

До 16 декември е срокът за записване за участие в коледното издание на Кулинарно състезание, организирано от Младежки център - Добрич

Добрич. До 16 декември е срокът за записване за присъединяване в коледното издание на Кулинарно съревнование, проведено от Младежки център - Добрич, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Самата конкуренция ще се организира на 18 декември в две елементи - отдалечена и присъствена. Ще вземат присъединяване 10 тима от по трима младежи на възраст сред 15 - 29 години.

Според изискванията за присъединяване е належащо да бъде образуван тим и да се съобщи присъединяване до 16 декември на уеб адрес: https://forms.gle/f9UzJN7UUXEGPKdZ9. Ден преди надпреварата - на 17 декември, сред 12,00 и 16,00 ч. участниците би трябвало да посетят Младежкия център, да се записват, след което ще получат нужните артикули и указания за надпреварата. Представителите на всеки тим е належащо да изберат няколко предписания от лист с 10 и да ги подготвят дружно като снимат процеса.

На 18 декември от 14,00 ч. е представянето на кулинарните артикули пред жури. Регламентът е оповестен на линк: https://ycd.bg/.../kulinarno-sastezanie-koledno-izdanie/. Участниците в кулинарното съревнование получават опция да творят, да се забавляват, да поддържат връзка и да намерят нови другари. „ Заедно за зелена Европа! “ е мотото на самодейността, а активността се реализира в границите на план „ Младежки център Добрич - Вашето през днешния ден “, стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година Състезанието ще се организира без аудитория. За запазване здравето на участниците в деня на надпреварата няма да се позволяват придружители на тимовете.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР