Добрич. Държавата не се управлява от гейтове, така както колегите

...
Добрич. Държавата не се управлява от гейтове, така както колегите
Коментари Харесай

Георг Георгиев: ГЕРБ застава зад всеки млад човек, който иска да работи за държавата си

Добрич. Държавата не се ръководи от гейтове, по този начин както сътрудниците от опозицията се пробват да внушат, а от действителни политики, които ГЕРБ стабилно предлага на страната и жителите в последните 10 години, съобщи пред участниците в работното съвещание на младежките организации на партията в област Добрич ръководителят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев. Това оповестиха от пресцентъра на партията . По думи на Георгиев младежите не се интересуват от гейтове, а от действително свършена работа през днешния ден, която е основа за едно по-добро на следващия ден.
„ Ако вашето предпочитание е да се противопоставите на това, което доста дълго време ни омерзява, което изгони доста от нашите връстници в чужбина, то в младежката организация ще намерите доста мотиви и аргументи за това да се гордеете. Като да вземем за пример, че работите за страната си, че имате опцията вашата визия за прекрасен свят и хубава страна, в която желаете да живеете, за добре организиран и прекрасен град, в който желаете да си родите децата и да си гледате фамилиите, може да бъде открита и приложена на процедура ”, уточни Георг Георгиев.
„ МГЕРБ през последните 10 години се утвърди като едно от най-големите и мощни средища за произвеждане на юношески политики, на оферти в сферите, които обичайно касаят младежите. С нашата дейна работа доказахме, че младежите на ГЕРБ са способни да генерират добавена стойност и към това, което се създава като политика на равнище партия, по този начин и на народен мащаб във връзка с световната политика на страната ”, сподели Георг Георгиев и добави, че МГЕРБ е единствената младежка политическа организация в страната, която има евродепутат, народни представители, кметове, общински съветници, а и представител в държавното управление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР