Добри новини за всички фенове на турските новели в изолация!

...
Добри новини за всички фенове на турските новели в изолация!
Коментари Харесай

Нов звезден турски сериал тръгва у нас! Актьорите - все любими лица от екранни класики

Добри вести за всички почитатели на турските новели в изолираност! От 22 април в ефира на " Диема Фемили " започва " Научи ме да обичам ". Сериалът ще се излъчва вечер от 21 ч. 

Виж още: Нашумяла турска актриса описа тайната на хубостта си! Коя е най-голямата ѝ неточност?

Сагата наблюдава живота на Алпер, в чиято роля влиза познатият ни от " Великолепният век: Кьосем " и " Двете лица на Истанбул " Кадир Доул. Алпер е прочут готвач със собствен личен ресторант. Той е женен за Берна, с която желаят да се разделят. Един ден и една привидно елементарна преживелица обаче прекатурват целия живот на двамата и то по метод, по който даже не са си представяли.

Интересното е, че в " Научи ме да обичам " ще забележим още веднъж на екран Халил Ергюн и Гювен Хоктна - съпрузите от хитовия " Листопад " (Али Ръза и Хайрие). 

В основната женска роля ще забележим и Седа Бакан, за която " Научи ме да обичам " е последният за момента сериал, в който се е снимала. Тя влиза в ролята на красивата Лейля, която има малко бебе и живее със фамилията си. Лейля бяга от сватбата си и по този начин внезапно среща Алпер.

Виж още: Звезда от ''Великолепният век'' влиза в пандиза за над 16 година! Аднан Коч направи нещо злокобно

В сериала взе участие и Мустафа Юстюндаа, прочут ни също от " Великолепният век: Кьосем ". Той ще изиграе ролята на предприемач с незаконни действия.

Зрителите ще видят и Долунай Сойсерт, която сме я гледали във " Великолепният век ", " Истанбулска приказка ", " Тайни ". Интересен факт от персоналния живот на актрисата е, че е омъжена за Синан Тузчу - 24 потомство внук на известния мъдрец и стихотворец Руми Мевляна.

Виж още: 10 година след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала през днешния ден?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР