добре знае, че феновете на „Досиетата Х “ биха искали

...
добре знае, че феновете на „Досиетата Х “ биха искали
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън би участвала в “Досиетата X” при едно условие

добре знае, че почитателите на „ Досиетата Х “ биха желали да видят още веднъж сътрудника на ФБР Дейна Скъли. Актрисата обаче има едно изискване, с цел да влезе още веднъж в поверената й ролята.

Когато получи оценката „ Variety Icon Award “ актрисата призна, че въпреки феновете на героинята й да виждат сътрудник Скъли като феминистки облик, тя не е съгласна с тях.
 Все повече бежанци се връщат назад в Украйна 5 апр 2022 | Войната продължава към този момент шеста седмица, бежанците стават от ден на ден, само че и броят на украинците, които са решили...
" Не считам, че в съзнанието ми тя остана като феминистки герои. За мен тя по-скоро беше образец за женa, която не съм виждала по малкия екран. Беше неповторима ", споделя Андерсън пред изданието “Variety”.

Актрисата счита, че въпреки героинята й да е била впечатляващ облик, тя въпреки всичко си остава част от сексисткия свят, който се подчинява на избрани схващания.

Като образец за това тя показва, че героинята й е представяна като човек, който се води напълно от насоките на Фокс Мълдър (Дейвид Духовни). Това съгласно нея се дължи на закостенели визии по отношение на дамите.

" Очакваше се постоянно да ходя зад Духовни, когато нашите герои приближат входната врата на къща, която проверяваме. Имаше куп сходни детайлности, против които се бунтувах ", споделя актрисата пред „ Variety “.

Това е и повода тя да сложи изискване, в случай че сериалът се завърне - екипът, който основава сюжета, съгласно нея, е належащо напълно да се възобнови.

" Преди да стартираме с воденето на диалози за още един сезон, желая да бъда сигурна, че ще се наемат напълно нов екип от сценаристи, които знаят по какъв начин да поемат щафетата от оригинала, само че и да показват историята по нов и напредничав метод, тъй че да не наподобява стар ", безапелационна е актрисата.

Междувременно следва да гледаме Джилиан Андерсън в ролята на Елинор Рузвелт в " Първи дами " този април.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР