Добре помним как в Сексът и градът любовният живот на

...
Добре помним как в Сексът и градът любовният живот на
Коментари Харесай

Как изглеждат трите пораснали деца на Сара Джесика Паркър

Добре помним по какъв начин в " Сексът и градът " любовният живот на Кaри Брадшоу беше непрекъснато подложен на тествания. Подобно е ситуацията и в " Просто ей по този начин " - продължението на сериала, чийто втори сезон ще гледаме от 22 юни в HBO Max. Но същото напълно не може да се каже за актрисата, превъплътила се в нейния облик - Сара Джесика Паркър.
 Сара Джесика Паркър, Матю Бродерик, Джеймс Уилки Бродерик и по какъв начин наподобява синът на актрисата
Как наподобява най-големият наследник на Сара Джесика Паркър

Колко доста наподобява на майка си

Сара е омъжена за холивудската звезда Матю Бродерик от края на 90-те години на предишния век, като бракът им продължава и до през днешния ден. Дългогодишната двойка има три към този момент пораснали деца: синът Джеймс (20 г.) и дъщерите-близначки Табита и Марион (14 г.).

И въпреки актрисата да пази персоналния си свят и рядко да разрешава на децата си обществени изяви, от време на време въпреки всичко повдига леко завесата на фамилния живот.

През септември 2022 година Сара Джесика показа фотоси на потомството си в Instagram дружно със свои разсъждения за това какъв брой бързо минава времето - до момента в който синът ѝ потегля към колежа, а дъщерите ѝ - към седми клас. " Смутена съм от миналото време. Отминава. Въодушевени от опциите, които ги чакат ", са част от нещата, които написа звездата към фрагментите.

Сара Джесика Паркър посреща първото си дете, Джеймс, на 28 октомври 2002 година Според личния му профил в обществените мрежи момчето понастоящем учи в университета Браун, в Роуд Айлънд, който не е прекомерно надалеч от родния му Ню Йорк. За 19-ия рожден ден майка му написа прочувствено благопожелание, което споделя в Instagram.

" Нови и разнообразни сутрини. На тази е горчиво-сладка. Да не съм с него. За да му пожелая най-щастливия рожден ден ", гласи част от пожеланието на актрисата.

Преди време, в изявление за Entertainment Tonight актрисата даже признава, че не е била изцяло подготвена да изпрати Джеймс в лицей. " Не мога да си показва какво е възприятието да се сбогуваш с дете и да се надяваш, че си му оставил всичко, от което се нуждае, тук и тук ", споделя тя, акцентирайки главата и сърцето си. И добавя, че се надява да съобщи на децата си жадност за любознание и знанието, че триумфът не е непременно.

На 23 юни 2009 година Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик стават родители на близначките Табита и Марион посредством сурогатна майка. Актрисата, която ражда първото си дете на 37-годишна възраст, е споделяла, че е имала усложнения с наново зачеване. " Ако можех, щях да раждам колкото се може по-често ", казвала е Паркър.

Бременността на сурогатната майка е придружена от голям медиен интерес. Тя е непрекъснато преследвана от папараци, дотолкоз, че Сара Джесика се е тормозила за здравето ѝ. " Бяха направени редица неприятни неща ", споделя в тази връзка актрисата пред Access Hollywood. " Хакнаха телефона ѝ, информацията от персоналния ѝ компютър, имаше закани против нея и същински тормоз. "

" Просто ей по този начин " се завръща през юни

С 11 нови епизода

В изявление за Vogue през 2010 година Сара споделя и за първата си среща с близначките, като назовава процеса на сурогатното майчинство " друг ", само че и " толкоз невероятен ".

" Странно е да срещнеш децата си, без да си ги родил ", сподели тя. " Но когато ги видях, като че ли всичко останало изчезна за момент, светът замлъкна. Беше необикновено. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР